Roger & Gallet Rose – parfümkritika

Charles Armand Roget és Charles Martial Gallet bár 1862-ben jelentette meg első, luxusszappanjaikat és parfümjeiket tartalmazó katalógusát (de belelapoznék egybe), a márka születése egészen az 1700-as évek elejére tehető, mikor is az egyik alapító ük-ük nagyapja megalkotta az Eau de Cologne alapformuláját. A Roger & Gallet méltán lett az egyik legrégebbi és legelismertebb francia szépségápolási márka napjainkra. Külön öröm, hogy ma már itthon is könnyedén válogathatunk a jobbnál jobb illatokból és a hozzájuk tartozó mestermű szappanokból, testápoló termékekből.

Roger & Gallet Rose Collection

Nem titok, hogy odavagyok a rózsás parfümökért, ezért az már külön pont, ha minimum a nevében szerepel a rózsa, de ha még egy szép, bájos és harmonikus púderes rózsaillatot találok, az maga a tökély. Roger & Gallet Rose parfümjét ismeretlenül vállaltam be, megrendeltem a kiegészítőivel együtt (szappan, tusfürdő, testápoló – mert így az igazi), és nem bántam meg. A Roger & Gallet illatok nem ígérnek többet, mint egy kiemelt illat diszkrét, egyszerűen szép interpretációját. Nos, a Rose esetében is ezt kaptam: egy szép, bájos, egyszerű rózsaillat, melynek extra púderességét az alapjegyben lévő mandula és ámbra kettősének köszönheti. Nem egy szimpla rózsavíz köszön vissza az üvegből, hiszen az erőteljesen rózsás akkordot a fehér virágok áttetsző, éteri, már-már szűzies illata szövi át, ettől válik ez az illat valóban könnyed és romantikus aromájú illatfelhővé. Kényeztetés és sikk francia módra! Púderes illatok rajongóinak kötelező kipróbálni!

roger & gallet poszter

Ha valóban egész nap tartó, intim és diszkrét illatra vágyunk, érdemes a teljes termékcsaládot beszerezni, akár együtt használva őket, akár külön-külön.

A Roger & Gallet termékeket az Iparfüméria.hu oldalon találjátok meg!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter