Queen’s Court Beauty Lounge

Szerintem minden nő életében minimum egyszer elmegy kozmetikushoz “nyomkodásra”, becsületes nevén arctisztításra vagy egyéb kozmetikai kezelésre. Aztán jobb esetben baromi jó élményekkel távozik, vagy éppen nem, és soha többet nem akar hallani kozmetikusról és nem is érti, hogy oda járni, pláne rendszeresen miért is jó. Ha valaki csak egyszer is Búzás Mónika kozmetikus “kezei alá fekszik” Budapest szívében található hangulatos kis szalonjában (Queen’s Court Beauty), az garantáltan minden hónapban újabb és újabb kezelést szeretne kipróbálni, mert Mónika és az általa alkalmazott eljárások, termékek olyan szinten lenyűgözik az ember (lányát), hogy a kezelés után csak arra tud gondolni, mikor mehet legközelebb!

Mónika az egyik legexkluzívabb kozmetikai márkával dolgozik: a Biologique Recherche több mint 40 éve használja fel a tudományos kutatások eredményeit kozmetikumaiban, mint neve is mutatja biológiai kutatásokon alapszik márkájuk minden egyes darabja. A családi vállalkozásként indult cég alapelve szerint csakis természetes alapanyagokkal dolgoznak, méghozzá a lehető legmagasabb koncentrációban (növényi, tengeri és biológiai anyagok minimum 20%-os koncentrációja). Termékeik abszolút mentesek a mesterséges illatanyagoktól, így elkerülve az allergiás reakciókat. Az aktív összetevők eredeti szerkezetének megőrzése érdekében hidegen sajtolják őket és receptúrájuk orvosi ellenőrzés mellett összeállított. Ami viszont fokozza és felteszi a koronát a Biologique Recherche kezelésekre, az a különleges masszázstechnika, amelyet én is tanúsíthatok.

A Biologique Recherche kezelések 3 lépésre épülnek. A legelső szakaszban a kozmetikus megvizsgálja a bőrünk aktuális állapotát, és eldönti, hogy melyik kezelés a leginkább szükséges a pillanatnyi állapothoz (mert tudjuk, hogy a bőr állapota változhat). Az előkészítő szakaszban a bőr legkülső rétegét veszi kezelésbe a kozmetikus, amely kvázi utat enged majd a bőr alsóbb rétegéhez is, hiszen a kezelési szakaszban a legmagasabb koncentrációjú termékek segítségével kondicionálja az epidermiszt és regenerációs képességét növeli, segítve a bőr megújulását.

Mónikánál is egy teljes Biologique Recherche kezelésen voltam, ahol a kezelés előtt alaposan átbeszéltük bőrápolási szokásaimat (na jó, anomáliámat) és azt, hogy jelenleg a bőrömön is kiütközik a fáradtság és a nem alvás jele (4 éve nem aludtam át az éjszakát, helló anyaság…), amely mellett bizony már az idő nyomai is kiütköztek (hiába, az utolsó 30-as évemet taposom). Az előkészítő szakaszban Mónika alaposan megtisztította a bőrömet (és jó hír, itt a kezelés nem csak állig jár, hanem bizony beletartozik a nyak és a mellkas bőre is!), és előkerült a márka ikonikus, mindenki által Szent Grálként tisztelt P50 hámlasztó, amelyet a Vogue (és sok más nemzetközi magazin által) minden idők legjobb bőrtisztítójának kiáltott ki, s ezáltal igazi kult termékké vált. Én is csak a legjobbakat hallottam és olvastam róla, mindenképp be fogok egyet szerezni otthoni használatra is. A tisztítás és hámlasztás során minden szennyeződés, elhalt hámsejt távozott a bőrömről és a lipidréteg visszaállítása érdekében a bőröm állapotának megfelelő maszk került fel az arcomra, ezáltal a kezelés következő szakaszában a bőröm sokkal hatékonyabban befogadta a hatóanyagokat.

A kezelési szakaszban Mónika a különleges, dinamikus technikával belemasszírozta azt a szérumot nagy koncentrációban, amelyre a bőrömnek a legnagyobb szüksége volt. Ez a masszázstechnika intenzív, és szó szerint beledolgozza a hatóanyagokat. A masszázs segíti az arc izmait megtornáztatni, a halvány ráncokat feltölteni és az arcot szó szerint megemelni. Én rettentően élveztem, ritka az ilyen, de a szó is bennem akadt, és csak némán élveztem a különleges masszázst. A kezelés következő szakaszában, amíg a hatóanyagok kifejtették hatásukat, Mónika megmasszírozta a fejemet is. Hmmm, szerintem soha senki nem masszírozta meg még így a fejemet (hajas fejbőrt, ha szakszerű akarok lenni), és valami isteni volt! A kezelés befejező részében felkerült a befejező szérum a bőrömre, majd Mónika kis krémekkel engedett útra, hogy itthon még egy kis utókezeléssel ki tudjam nyújtani a kezelés hatását.

A másfél órás kezelés maga volt az újjászületés számomra. Abszolút kényeztetés és luxus volt a javából, ami nem csak a bőrömnek tett nagyon jót, hanem a lelkem is. Mónika kedves, odafigyelő személyisége, a szalon meghitt hangulata, a professzionális termékek és azok eredményei abszolút meggyőztek arról, hogy amint csak tehetem, megajándékozom magam egy újabb másfél órával a Queen’s Court Beauty Lounge-ban! A kezelést követő napokban olyan csodásan egynemű, sima és feszes lett a bőröm, hogy még sminket sem raktam fel, hiszen rég volt már ilyen egészséges és ragyogó (kozmetikumok nélkül). A hatás azóta is tart (bár aludni azóta sem tudok rendesen), az apróbb ráncok szépen kisimultak, a bőr egyenetlenségei megszűntek és minimum 5 évvel fiatalabbnak néz ki a bőröm.

Ha ti is szeretnétek kipróbálni Mónikánál egy kezelést, akkor a www.queensbeauty.hu oldalon tájékozódhattok a kezelésekről, árakról, a szalonról. Aktuális hírek és újdonságok a szalon facebook oldalán olvashatóak.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter