Elolvadtam…Calvin Klein Eternity Jake Gyllenhaallal

Ma ennél cukibb, meghatóbb és szebb parfümös videó nem fog veled szembejönni! Végre, végre, végre, valaki összerakott egy olyan parfümreklámot, amelyet látva tuti, hogy megjegyzed a márkát, és tuti, hogy le fogsz emelni egy üveggel, ha legközelebb parfümériában jársz.

Mert hogy mi történt? Csupán csak annyi, hogy Calvin Klein és csapata rájött, hogy az egyszerű néha több és jobb, és a sok cici, fancy, szexi cicababa mellett néha az emberi léleknek, szívnek is kell egy kis táplálék. A 30 éves, ikonikus Calvin Klein Eternity még mindig az egyik  legnépszerűbb parfüm. Jöhetnek-mehetnek flankerek és változatok, az Eternity örök (haha, de jó szóvicc)! Jake Gyllenhaal nem egy Don Juan, nekem sosem tetszett, de ebben a reklámban elhiszem, hogy mindennél jobban szereti a gyerekét. Mert a szerelem elmúlik, de a gyerekünk iránt érzett szeretem (szerelem) örökké tart! <3 Kell egy üveg Eternity, most! 😉



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter