Lush Halloween 2017

Lassan itt van október utolsó napja, amely az angolszász országokban a Halloween ünnepét jelenti, nálunk pedig Mindenszentek lesz. Kissé más módon ünnepeljük e két neves napot, pedig a lényeg mindkettőnél ugyanaz, távol tartani a túlvilági szellemeket. Tudom, itthon nehezen gyűrűzik be a halloweeni népszokás, sokan pont annyira idegenkednek tőle, mint például a Valentin naptól. Nekem személy szerint nincs semmi bajom vele, s nem értem azt, hogy az imperialista Nyugat próbálna beszippantani. Inkább élvezem, hogy ilyenkor a legtöbb márkánál megjelennek újdonságok, amelyek kis ideig üde színfoltot jelentenek az állandó kínálatban, akárcsak a Lush-nál.

Az abszolút cukiság idén a Bewitched, a fekete macska habfürdő: az még hagyján, hogy totál fekete lesz tőle a víz, de még fenyőtömjén és bergamott illata van. Totál boszis. Visszatért a Sparkly Pumpkin, a csillogó tököcske (és kapható már rózsaszínben is), a Lord of Misrule pacsulival és borssal. Ulra ütős a Black Rose krémrúzs és hozzá arcradír, valamint pucér (azaz nem becsomagolt) ajakszínező. Van itt egyszemű Monster’s Ball fürdőbomba, Ectoplasm szellemes fürdőbomba, és boszorkányosan jó Hedgewitch szappan. Mindezeket irtó cuki csomagolásban is lehet kérni, naná, hogy a legjobb kendőcsomagolások elérhetőek, és akinek ez nem elég, az variálja őket a különféle ajándékcsomagokkal. Cukiságok a köbön! Gyerünk a Lush üzleteibe, amíg még kaphatóak!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter