Lush parfümújdonságok

Annyira vártam már, hogy a Lush újabb parfümkollekcióval örvendeztessen meg bennünket, és tádám! Már itt is van a Gorilla parfümök 4. generációja, benne 5 vadítóan izgalmas illat, és számos exkluzív parfüm, amely csak online elérhető (kis szériában). No, de nézzük az előzményeket.

A Lush parfümöket, melyeknek összefoglalóan Gorilla Perfume a nevük, vol. I-II-III-ban mértük, melyekhez csapódtak a limitált illatok, s az időnként vissza-visszatérő régi kedvencek. Az új széria megjelenésével gondoltak egy nagyot, és az egész parfümszekciót gatyába rázták, minden parfüm egységes és modern külsőt kapott (még a régiek is). Letisztult, klasszikus forma, rajta a már jól ismert Lush felirat, s benne igazi Lush szemléletű illatok: illatok, amelyeket a művészet ihletett, igazi “kép a képben”, azaz ‘art in art’. Nem ez az első eset, hogy fazonigazításon esnek át a Lush parfümök, jelen esetben én örültem neki, mert baromi vagány lett az új design.

Az új széria érezhetően a kényelmes, meghitt, szerethető illatélmény felé vette az utat, kevésbé próbálnak formabontóak, meghökkentőek vagy éppen punk jellegűek lenni. A levendula, a pacsuli, a citrusok és a rózsa, valamint a meleg fűszerek azok, amelyek kvázi egytől egyik megjelennek a IV. szériában. Egytől egyik bújós, ölelni való illatok, finoman fűszerezettek, legszívesebben az ember egy bögre teával vagy kakaóval bekuckózna a takaró alá egy könyvvel vagy egy jó filmmel és ölelné kedvesét. A Lush alapítójának és egyben parfümőrének, Mark Constantine-nak rendkívül jó érzéke van ahhoz, hogy a parfümjeibe is belecsempéssze az igazi Lush hangulatot (persze ez nem véletlen, hiszen a Lush termékek nagy részében is az oly kedvelt illóolajok vagy abszolútok vannak). Az új design a boltok belsejét is elérte, így új parfümös pult/polc is lett, szerintem sokkal átláthatóbb és könnyebb eligazodni a parfümök között.

A parfümök ezentúl 30 és 100 ml-s méretben vásárolhatóak meg, csak szórófejes üvegben (tehát viszlát cseppentős üveg), és természetesen megmaradnak a krémparfümök is, ugyanúgy egységes tégelyekben. A parfümök mellé vásárolható egy úgynevezett fürdőlap is, amely parfümmel átitatott pucér szappanlap (azaz nincs becsomagolva), és nagyjából két fürdésre elegendő. Cserébe finoman illatozik a parfüm a bőrünkön. Mondjuk én kapásból azt hittem, hogy trendin megírt színes illatcsíkok ezek, amelyekre lehet a parfümöt fújni próbaképp, még jó, hogy az eladó rögtön megmutatta, hogy mire is valók igazából, mielőtt tönkretettem volna őket 😀

De nézzük is az új Lush parfümöket! Az biztos, hogy a legnépszerűbb a Cardamom Coffee lesz! Ahogy a neve is mutatja, nem más, mint kardamommal fűszerezett kávé. Annyira finom illatú, tényleg az embernek egyből egy kényelmes fotel, egy meleg kávé jut az eszébe róla. Alapvetően a kávés parfümökkel nagyon nem lehet mellényúlni, hiszen a legtöbben vonzódunk hozzá. Nem kell attól félni, hogy markáns és nyers kávéillatúak leszünk, inkább egy jó kis krémes-fűszeres latte jut róla eszembe. Totálisan uniszex. Az ősz-tél egyik slágerillata! Hasonlóan kuckós illat az I’m Home, csak itt forró csoki illata lengi körül az ember(lányá)t. Benzoégyanta, fűszeres kakaó, mindez cseppet sem tolakodó sillage-zsal, finom, na! Meghitt társnak gondolom az Amelie Mae parfümöt, olyan finoman adagolt és szépen kiegyensúlyozott virágos jegyekben gazdag. Levendula, rózsa, ylang-ylang és minimális citrusok, puha és nőies hangulatú, abszolút puhaság. A Rentless egy igazi hippi illat a szó nemes értelmében. Kellően pikáns, kellően légies és kellően sokszínű illat, talán a legintenzívebb az új kollekcióból. A már jól ismert Lush pacsuli akkord érezhető benne tonkababbal és grapefruittal. Amelie Mae párja lehetne a What Would Love Do? parfüm, amelyben szintén a levendula és a benzoégyanta kap főszerepet, csak itt mandarinnal sziporkázóan élékké varázsolták. Pezseg és meghitt, akár az igaz szerelem. Ezeket a parfümöket kipróbálhatjátok bármelyik Lush üzletben, és természetesen megrendelhetitek online a Lush weboldaláról is.

Viszont az online exkluzív darabokat csak online tudjátok megrendelni. Ezek pedig:

1000 Kisses Deep

Stayin’ Alive

The Smell of Weather Thurning

Furze

Imogen Rose

Devil’s Nightcap

Icon

The President’s Hat

Kerbside Violet

Princess Cottongrass

Flowers Barrows

Dear John

Tank Battle

Ahogy sikerül tesztelnem az újdonságokat, jelentkezem részletes beszámolóval. ????

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter