Provence-ban Oroszlán Szonjával!

Amikor először láttam a provance-i L’Occitane kampány werkfotóit, legszívesebben egyből lefoglaltam volna egy repülőjegyet Franciaországba, annyira hangulatosra és bájosra sikerültek. A L’Occitane és Oroszlán Szonja kapcsolata már tavalyra datálható, itt láthattátok az akkori kampány fotóit, amit szintén imádtam, idén pedig ha lehet, még magasabbra tette a haza L’Occitane a mércét, hiszen egy egész stábbal utaztak ki Szonjával Provence-be, a márka szülőföldjére, ahol a L’Occitane megálmodója, Olivier Baussan fogadta őket.

oroszlan-szonja_loccitane_provence_2_2016

Nekem nagyon szimpatikus, hogy egy nemzetközi márka hazai arcokat von be kampányába, így kicsit magunkénak is érezzük a brandet és termékeit, különösen szívet melengető, hogy láthatóan fontosnak érezték a márka történetét újra feleleveníteni, ráadásul egy vicces videó is készült arról, hogyan is kell kiejteni helyesen a L’Occitane en Provence nevet (hihi, most már nem kell szégyenlősen beszélni róla, attól tartva, hogy nem tudod kimondani!).

oroszlan-szonja-loccitane_2016_szepsegnagykovet

 

“Az 1976-ban Provence-ban alapított L’OCCITANE természetes alapanyagokból készült szépségápolási termékeket gyárt. A natúrkozmetikumok összetevőit elsősorban Provence-ból, illetve főleg a mediterrán régióból szerzi be, és saját laboratóriumában fejleszti az új kényeztető és hatékony formuláit. A L’OCCITANE megfigyeli, kutatja és felhasználja a növények kivételes tulajdonságait. Minden egyes innováció középpontjában egy virág, egy gyümölcs vagy egy fa áll. A L’OCCITANE számára a természet szépsége jelent mindent. Ezt az értéket közösen vallja Oroszlán Szonjával, akit azonnal elvarázsolt Provence környezete, a L’OCCITANE világa.”

Mondanom sem kell, hogy számomra a L’Occitane egy hiteles márka, érdemes odafigyelni minden innovációjukra, termékükre, különösen a díjnyertes Immortelle Divine arckrém családra és az egyedi, össze nem téveszthető parfümjeikre, amelyekről itt és itt már olvashattatok!

Látogassatok el a L’Occitane en Provence honlapjára, itt megtaláljátok az összes videót Oroszlán Szonjáról, a kampányról és a forgatásról! Vigyázat, erősen addiktív, tuti, hogy holnapra foglalsz jegyet Franciaországba, de ami még jobb, látogass el az egyik L’Occitane üzletbe, és éld át a hangulatot! 🙂

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter