L’Occitane Arlésienne, az új illat!

A Provance aromáit, illatait megelevenítő L’Occitane most igazán a gyökereihez nyúlt vissza, hiszen legújabb, Arlésienne illatuk az Arles-i nő alakját, lényét tükrözi. Az Arles-i nők már sok művészt megihlettek, Picasso, Van Gogh, Bizet – hogy csak néhányat említsek – mind-mind megörökítették az arlesienne-re jellemző eleganciát és megszelídíthetetlenséget.

“1976 óta a L?OCCITANE parfümkreációit Provence illatos vidékei inspirálják, amelynek fő összetevői azóta sem változtak. Az Arlésienne egy olyan illat, amelyet egy déli nő nőies sziluettje ihletett. Ragyogó és rejtélyes, és megtestesül benne mindaz, ami már a L?OCCITANE kézjegyének számít. Hogy megalkossuk a L?OCCITANE új női illatát, három olyan virág jegyeit vettük alapul, amelyek tükrözik az Arlésienne történetét ? a déli múzsáét, aki inspirálja a provence-i parfümőrt. Amikor eltűnik, még akkor is érezni jelentétét. Még hallani lehet az anyagok suttogását, még hosszasan átjárja a levegőt egy új illat. Három virágos jegy egyesül az illatban, mindegyik a karakterének egy-egy árulkodó jele: a sáfrány tüzes temperamentuma, a rózsa kecsessége, az ibolya titokzatossága. Az virágmintákkal díszített üveggel és színes dobozzal a L?OCCITANE az Arlésienne-ek gondtalan, felszabadult táncának ritmusát adja vissza.”

Arlesienne edt
Arlesienne edt

 

Az új illat élénk, ragyogó és vibráló, köszönhetően a virágjegyek és a puha szantálfa egyesülésének, melyet a tonkabab krémes akkordja ölel körbe. Kivételes élmény viselni a bőrön, egyszerre édeskésen púderes és vibrálóan fás illat köszön vissza. Valóban élettel és érzékiséggel teli illat.

Fejjegy: sáfrány, mandarin

Szívjegy: rózsa, gyöngyvirág

Alapjegy: ibolya, szantálfa, tonkabab

Olivier Baussan – L’Occitane alapítója – tervei alapján készült el az egyedi, igazán nőies üveg, melynek virágmintái és színei az Arlesienne-ek gondtalan, felszabadult táncának ritmusát adja vissza.

“A fejjegyek a harsány színeket és az életörömöt hordozzák. A ragyogó és értékes, teljesen kinyílt sáfrány érzékeny, borsos és fűszeres jegyeket mutat be. A mandarin merészen szikrázik. Az illat szívét jelentő elegáns és nehezen elnyomható Grasse-i rózsa jelenlétét némi gyöngyvirág is fokozza. A szantálfa tejes jegyet ad az alaphoz, miközben az ibolya finoman félrevezet, hogy aztán megpihenjen az érzéki fehér fa ölelésében. A visszafojtott érzékiséget gyönyörűen visszhangozza a tonkabab.”

testolaj
testolaj

 

A L’Occitane Arlesienne termékcsalád 2014. október 28-tól kapható a L’Occitane boltokban és webshopban, most a karácsonyra készülve további limitált kiadással kibővítve a termékcsaládot. Az illat elérhető testápolótej, tusfürdőkrém, testolaj, parfümszappan, kézparfüm, csillámpúder, illatgyertya, ajakbalzsam és bársonyos kézkrém formájában.

csillámpúder
csillámpúder

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter