Prada Luna Rossa Eau Sport – az új férfiillat

A Parfümblogon már olvashattatok a Prada kifejezetten sportos, modern férfiillatáról, a Luna Rossa-ról, és változatairól, én teljesen beleszerettem az illatokba, a koncepcióba, pedig első ránézésre nem igazán hatott meg, na de másodikra! Most itt az új, kifejezetten exkluzív, csak a Douglas parfümériákban megvásárolható parfüm, a Luna Rossa Eau Sport. A név ne tévesszen meg senkit. A Luna Rossa Sport a 2015-ös év egyik legjobb sportos illata volt, az új Luna Rossa Eau Sport pedig az eredeti Luna Rossa-hoz tér vissza, annak alapjait felhasználva, kvázi sportosabb, frissebb, nyáriasabb formában újraalkotva.

prada-luna-rossa-eau-sport

“A Prada Luna Rossa Eau Sport illatot az extrém vitorlázás kihívásai ihlették. Az Eau de Toilettes új értelmet nyer, karaktere dinamikusabb a melegebb, ragyogó jegyeknek köszönhetően. A Prada Luna Rossa Eau Sport illatvilága hat időtlen összetevő (cédrátcitrom, bergamott, levendula, gyömbér, cédrusfa és szürke ámbra) harmoniájára épül. A Prada Luna Rossa Eau Sport az innováció valódi esszenciáját ragadja meg, és a Prada Luna Rossa történetének eme új fejezetében a rendkívüli tudást és felkészültséget igénylő extrém versenyzésről és a természet erejéről mesél.”

Nagyon friss, nagyon élénk illatra számíthatunk, amelyben a friss, és klasszikus férfias jegyek egyszerre vannak jelen.

75 és 125 ml-s változatban kapható a Douglas parfümériákban.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter