Cate Blanchett kedvenc parfümjei

Rajongok Cate Blanchettért, szerintem igazán nagyszerű színésznő, nem beszélve mindig stílusos, sikkes és elegáns megjelenéséről. Ha valakit érdemes utánozni, hát ő lenne az! Az ausztrál színésznő ma lett 47 éves, ennek örömére összegyűjtöttem Cate kedvenc kedvenc illatait.

Cate Blanchett
Cate Blanchett

Burberry Brit

Az ausztrál vér, az amerikai karrier sem akadályozza meg Cate-et abban, hogy a legnagyobb angol márka ikonikus illatát használja. Szerintem a Burberry stílusa, eleganciája tökéletesen passzol Cate-hez.

Clinique Aromatics Elixir

Hm, már több hírességnél felbukkant a Clinique nagyágyúja, melyet – valljuk be – nem mindig könnyű viselni, de igazi klasszikus, ikonikus illat a maga intenzív, erőteljes aromájával.

L’Artisan Parfumeur Mure et Musc

Hah, nagy kedvencem a L’Artisan parfümháztól a meseszépen tiszta és élénk Mure et Musk (szeder és pézsma) illata, szerintem nagyszerűen állhat a törékeny színésznőnek.

Donna Karan Black Cashmere

Szintén klasszikus, ikonikus illat – ezek szerint nem hiába klasszikus Cate stílusa, illatban is ezeket preferálja – mely érzékekre hatóan misztikus, füstös, meleg és gazdag.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter