Carolina Herrera 212 VIP Wild Party – az új parfümpáros

Carolina Herrera legsikeresebb sorozata a 212 (tisztelgés Carolina imádott városa, New York előtt), ennek VIP változata kifejezetten fiatalos, merész és dögös sorozat lett. Ha eddig nem volt elég a partihangulatból, bulizásból, csillogásból, akkor idén nyáron csakis az új 212 VIP Wild Party (limitált!) illatokhoz nyúljunk, mert ezek a megtestesült parti illatok.

marlon-teixeira-carolina-herrera-2012-vip-wild-party-fragrance-campaign-001

Friss, vad és nagyon trendi illatok, amelyek a vad, átmulatott parti éjszakák hangulatát idézik. Kifejezetten extrovertált, előtérbe helyezkedő illatok, egy biztos, a figyelem központjába kerülünk, ha ezeket viseljük. Meg kell mondanom, hogy az üvegük lenyűgöző, jó ránézni, kellemes kézbe fogni, és az arany-fekete kombináció mindig nyerő!

A 212 VIP Wild Party női illatpár fás-orientális-gyümölcsös akkordjai vad és impulzív koktélként sziporkáznak a bőrön. A fejjegy friss, csillogóan fénylő grapefruit jegye a szívjegy naprózsa jegyébe olvad bele, melyet a vad pézsma telít meg érzékiséggel. Egyszerre nagyvilági amazon és trendi fiatal lány.

1-paris-gallery-carolina-herrera-65106651

Nem kevésbé izgató a 212 VIP Wild Party férfiaknak szánt parfümje, amely mi más lenne, mint érzéki, ultramacsó, nagyon domináns fás-fűszeres illat. Karakteres kezdetet kölcsönöz a fekete paprika, amely a vibráló fás jegyeket színesíti. Az egyensúlyt az ibolyalevél pikáns-friss-fanyar jegye jeleníti meg.

Carolina_Herrera_212_VIP_MEN_WILD_PARTY_M_001

Az illatok arca szintén Gisele Bündchen és Marlon Teixeira. Működik a kémia, abszolút. 🙂

A parfümök kisfilmjét egyszerűen imádom, annyira jó a zenéje, a képi világa, engem partizásra késztet:)


A 212 VIP Wild Party női változata 80 ml-es, a férfi változata pedig 100 ml-s változatban jelenik meg várhatóan 29.500 és 24.900 Ft árkategóriában.

Keressétek a nagyobb parfümériákban.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter