Ötletek apák napjára

Szilárd támasz, lelkes edző minden helyzetben, mesterszakács a konyhában – minden apa más és más! Teljesen mindegy, hogy a mi saját hősünk melyik szerepet játssza a legjobban, mindannyian megérdemlik a köszönetet. Az apák napja idén június 20-án van. Itt az ideje, hogy valami személyeset keressünk – valami olyat, ami megmutatja, hogy ki áll mögöttük és hogy mennyire szeretjük a közös kalandjainkat. Három remek ajándéktippet gyűjtöttünk össze az édesapáknak, amelyek változatosságot, vidám pillanatokat és egy csipetnyi luxust ígérnek.

Nyári hangulatban
Baldessarini Ambré Eau Fraîche

A Baldessarini Ambre Eau Fraiche lényege a markáns, frissítő illatárnyalatok izgalmas kombinációja. A különleges parfümben az ámbra érzékisége találkozik a görögdinnye és a bergamott aromás akkordjaiból és friss elemeiből építkező dinamikus, tiszta és élénkítő felütéssel. A szívillat gazdagsága zsályajegyekkel és ibolyaszirmok eleganciájával támasztja alá az illat viselőjének magabiztos kisugárzását. Az extravagáns lecsengésről meleg, természetes fa akkordok gondoskodnak.

Végre valami extra!
Tabac Man Gravity

A lenyűgöző, fás-aromás jegyeket különleges ásványi mélység kíséri a Tabac Man sorozat legújabb kompozíciójában. Az illatnak már az alkotóelemei is sejtetik a Tabac Man Gravity-ben rejlő összetéveszthetetlen vonzerőt: a grapefruit édes, kesernyés sziporkázását, a koriander élénk, fűszeres illatjegyeit és a serkentő hatásáról ismert, értékes muskátliolajat. Az egyedülálló Stardust Akkord teszi rendkívül különlegessé a kreációt: a világűr illata inspirálta, benne a csillagpor-összhang ragyogó aldehidekből, fémes rózsaoxidból, ásványi evernilből és por formájú pézsmából áll. Az illat, amely egy távoli galaxisba, az érzékek misztikus útjára visz magával.

Különleges hétköznapok
s.Oliver Follow Your Soul

Az s.Oliver ismét egy igazán kellemesen férfias, finomra hangolt illatot alkotott. A kompozíció felütésében élénkítő bergamott- és kardamomjegyek egészítik ki a rózsabors gyümölcsös illatát. A serkentő hatású rozmaring, a vibráló ambroxán és a moha alkotta férfias szívillat csábító érzékiséget áraszt, és észrevétlenül megy át az alapillatba, melyben a fanyar-fás vetiver és cédrusfa gondoskodik az izgalmas befejező taktusokról. Kövesd az érzékeidet, higgy az megérzésekben!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter