4711 Remix frisítőkendők

Még tavaly kaptam jópár 4711 cologne frissítőkendőt, a pandémia kezdetén, és hamar el is használtam őket. Bár nem kifejezetten illatosításra használtam akkor, hanem a kezem fertőtlenítésére (utóbb rájöttem, hogy kár volt erre elpocsékolni…), de valami luxusélmény volt a megszokott alkoholos kendők után ezzel az illattal fertőtleníteni. Nagyon népszerűek lettek ezek a frissítő kendők, és már kaphatók a kedvenc Remix illatokban is.

Íme:

“Régóta kultusz a valódi kölnivizes frissítőkendő! Napjainkban pedig különlegesen illatos, tisztító hatása miatt keresik sokan. Az új Remix Edition 2021 megjelenésének idején kaphatóak első alkalommal a Remix frissítőkendők is, gyümölcsös illattal, színpompás dobozban.

A Remix narancsvirág mellett citrom- és narancsillatú frissítőkendők teszik teljessé a 10-es dobozt. A Remix változatok különböző illatai változatos illatélményt tesznek lehetővé. A vidám dizájn a tasakokon látható, ötletes feliratokkal kombinálva örömet és változatosságot hoz és azt bizonyítja, hogy a higiénia boldoggá tesz! Így lesz a frissítő- és tisztítókendő tökéletes kísérőtárs, ha úton vagyunk: minden kézitáskában, minden zsebben ott kell lennie!”

A 10 darabos doboz ára 1300 Ft.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter