Hugo Boss Boss Bottled United – parfümújdonság

20 éve az egyik legnépszerűbb Hugo Boss illat a Boss Bottled, s ennek tiszteletére a márka megalkotta a Boss Bottled United illatot. Egy kis hangolódás a posztra:

A BOSS Bottled United a BOSS Parfums legújabb, limitált kiadású parfümje megtartja a BOSS Bottled összes időtlen és kifinomult tulajdonságát, míg az eredeti hozzávalókat megcsavarva újszerű, ellenállhatatlan frissességet biztosít.

EGY ILLAT, AMI ÖSSZEHOZ

A limitált kiadású BOSS Bottled United illat a férfias frissességet képviseli, amit a citrus-, menta- és meleg fás jegyekkel hoz össze. A Dél-afrikai buchu és vérnarancs fejjegyek fodormentából, borsmentából és nősziromból álló szívjegybe vezetnek. Nyers, hogy felébressze az érzékeket. Az alapjegyben vetiver, pacsuli és kasmír adnak fás eleganciát az illatnak.

Az illatot az új, ezüsttel díszített, matt fekete dobozba csomagolt, ikonikus, fényes, metálos BOSS Bottled üveg rejti.

És hogy mi a népszerűsége a Hugo Boss illatoknak? Nos, egyrészt a név kötelez, a márka már jó pár éve bizonyította, hogy az élen van a casual illatok terén. Jól választ a brand magának márkaképviselőket, gondoljunk csak Gwyneth Paltrow-ra vagy éppen Chris Hemsworth-re. Mondjuk, eddig elmondható volt, hogy jó árfekvésű illatok, de sajnos az utóbbi években a Boss is a középkategóriás illatok felső határát súrolja 1-1 illatának árával. De még így is népszerű, szóval tud valamit a márka.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter