4711 Acqua Colonia Limited Edition 2021

A legújabb technikákkal igazi illatkülönlegességek is megvalósíthatók. Olyanok például, mint a gyümölcsös, finom turmixok aromája, melyek ízét szinte a szánkban érezzük. Napjaink trendjei közé tartoznak a szuperélelmiszerek, a természetes összetevők, és ezek az illatok tekintetében is valódi lendületet jelentenek. Az Acqua Colonia Limited Edition 2021 két illatkompozíciója a természet erőteljes és jótékony hatású összetevőit egyesíti magában. A Goji & Cactus Extract (goji és kaktusz kivonat), valamint a Bamboo & Watermelon (bambusz és görögdinnye kivonat) különleges frissességével lep meg.

Mindkét illatot az innovatív „smell the taste” („érezd az illat ízét”) elnevezésű technológiával hoztuk létre, amely teljesen újszerű illatélményt tesz lehetővé. A két új kreáció 2021 április elejétől kapható az üzletekben. Az Acqua Colonia Limited Edition minden évben az aktuális trend-témákat dolgozza fel és segítségükkel jótékony hatású illatkreációkat alkot. A „smell the taste” technológia olyan eljárás, amellyel újjáélednek a természetes aromák és az illatok, az ízek lenyűgöző, egyedi illatélménnyé olvadnak össze.

Goji & Cactus

Izgalmas illatkeveréket eredményeznek a goji bogyó erőteljes vörös elemei a kaktusz intenzív zöld kivonataival.

„Nyári érzéseket ébreszt ez a bizsergetően friss illat! A goji bogyók erős vörös jegyei a leheletnyi zöld kaktuszkivonattal kombinálva energikus, édes keveréket eredményeznek. Szárnyakat adó illatélmény, amelyet újra és újra át szeretnénk élni.” 
Bamboo & Watermelon
A világoszöld bambuszjegyek a görögdinnye gyengéden édes aromájával kombinálva kellemesen gyümölcsös frissességet adnak, melynek ízét szinte a szánkban érezzük.
„Ez az illat a tökéletes, diszkrét kísérőtárs a nyárhoz! Lágy, zöld bambuszjegyek tápláló frissességgel körülvéve, míg a finoman vörös, átlátszó görögdinnye akkordok egy kevés édességet adnak hozzá. Összességében könnyű illat, amely teljes egészünkre ható, jó közérzetet biztosít.” 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter