Beauty-percek: friss arcpakolások a Lush üzleteiben

Amikor beütött a vírus, sok mindenről le kellett mondanunk, többek között a frissen készített, jégágyáson tálalt Lush arcpakolásokról. Most pedig újra kaphatók!

A Lush-nál igazán otthon vagyunk a frissesség témájában! A jégen kihelyezett arcpakolásainktól kezdve friss arctisztítóinkig változatlanul abban hiszünk, hogy friss a legjobb. A legfinomabb friss összetevők sokkal hatékonyabban ápolják és táplálják a bőrt, a hajat és az elmét, mint a hosszan elálló, tartósítószerekkel teli szépségápolási termékek.

Gyárainkba szinte minden nap érkeznek gyümölcs- és zöldségszállítmányok. Ezeket hámozást, főzést vagy pürésítést követően adjuk a termékekhez. A maximális frissességért fontos a gyors szállítás. Mivel az arcpakolásaink szuperfrissek, egyenesen az üzletekbe (vagy az ajtódhoz) sietünk velük, hogy minél előbb hűtőbe kerüljenek és gyorsan felhasználhasd őket.

Az áfonya, méz, zab, mandula, szőlő, fokhagyma, tofu, citrom-, lime-lé, gyömbér és petrezselyem mind-mind szerepel az összetevőink listáján. A pakolásainkban a figyelemre méltó hatásuk miatt találsz tápláló gyümölcsöket, zsírszabályozó gyógynövényeket, bőrfeszesítő agyagokat és hatékony illóolajokat is.

Ha a friss arcpakolásaink meglepően ennivalónak tűnnek (azért nem javasoljuk, hogy megkóstold őket!), az azért lehet, mert a kihelyezésüket egy csemegeüzletben történő, több mint harminc évvel ezelőtti látogatás inspirálta, ahol a termékeket szintén fényes ezüsttálakban árulták.

Ugyan a vírushelyzet miatt egy ideig háttérba szorultak friss arcpakolásaink, most visszatértek üzleteink jeges asztalára, arra várva, hogy felfedezzék őket!

Legújabb pakolások, amelyek elérhetőek az üzletben:

Brush Strokes – Amikor úgy akarod érezni magad, mint egy igazi királynő, ez a pakolás lesz az igazi. Az elegáns illat jó kedvre hangol, az összetevők pedig táplálják a bőröd, hogy készen állj, bármit is tartogasson az éjszaka. A nagy mennyiségű glicerin a bőrbe zárja a nedvességet, a rózsavíz pedig puhítja, kisimítja és kiegyensúlyozza a pirosságot. A benne lévő kókuszvirágnektár tele van gyümölcscukorral, mely pluszban megőrzi a nedvességet.

Cucumber – Hűsítsd és nyugtasd a szemeid az uborka és a karragénmoszat erejével. Egyszerűen tedd a maszkokat a szemeidre, majd dőlj hátra és lazíts. Tökéletes kiegészítője a friss arcpakolásainknak. Ennyi!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter