Beauty-percek: végre kapható a Lush Karma tusfürdő változatban is!

Ez az, amire évek óta vártam: a Lush Karma illatot tusfürdő formában is “fogyasztani”. Van már parfüm, testkrém, krémparfüm, szappan, de tusfürdő, az még nem. Márpedig akármennyire is imádom a szappant, tusfürdő is kell. 🙂

Nem túlzás, ha azt mondom, hogy csoád művel a bőrrel, ha tartasz egy kis Karma kúrát. Akár a tusfürdővel, akár a szappannal fürdesz le, számíthatsz arra, hogy nem fog viszketni, húzódni a bőröd. Illata isteni és intenzív. Ha pedig utána rádobsz egy kis Karma Kream krémet, nos, olyan pompásan puha, bársonyos bőröd lesz, mint még sosem. Ezt a kislányom is bizonyítja, aki túlesett a Karma tűzkeresztségen, ugyanis kiverte a hisztit, hogy márpedig ő is ezzel a fantasztikus illattal akar fürdödni, kenegetőzni. Hagytam, mivel tudom, hogy semmi olyan nincs benne, ami ártana a bőrének, sőt!

A 120 g kezdetben kis mennyiségnek tűnhet, de ez az a fajta tusfürdő, amiből elég pár csepp a sikerhez, szóval nyugodtan első kipróbálásra elég a kisebb mennyiség. A szappan pedig intenzív még a századik kézmosás után is, teljesen betölti a fürdőszobát az illata.

De hát én elfogult Karma rajongó vagyok, így bármilyen formában jöhet, imádni fogom.

Itt megrendelhetitek a tusfürdőt: https://hu.lush.com/products/kadfurdozes-es-zuhanyozas/good-karma-everybody-needs-some-0



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter