Őszi parfümújdonságok 2016

Idén ősszel is dúskálunk az új parfümökben, számomra csalódás, hogy alig-alig jelent meg új, azaz nem flanker illat, ez igaz egész évre is, egyszer majd leülök, és összeszámolom, hány valóban új parfüm jelent meg, szerintem szívfacsaróan kevés. Sebaj, nézzük, hogy idén ősszel miből tudunk válogatni a mainstream vonalon!

Katy Perry’s Mad Love

Az az igazság, hogy teljesen lemaradtam Katy Perry illatairól, olykor-olykor megszagolom őket a parfümériában, de ez kevés még benyomáskeltésnek is, így nem tudok róluk érdemben nyilatkozni. Az új Mad Love-ot viszont hamarosan ki fogom vesézni a blogon: egy biztos, aki a kókusz sorbetbe áztatott epret szereti, megtalálta az illatát. Édes, és még annál is édesebb! Itt már meg is vehetitek!

katy-perry-mad-love

Guerlain La Petite Robe Noire Intense

A legújabb “kis fekete ruha” igazi csajos kanyart vett, és beállt az édes-vattacukros illatok sorába, melyet az áfonya bolondít meg. Nekem van, bár nyár végén kezdtem el használni, érzem, hogy kell hozzá a hűvösebb idő. Itt olvashattatok róla.

guerlain la petite robe noire intense parfüm

Guerlain Les Absolus d’Orient

Még mindig gyűjtöm az erőt és a benyomást a sorozat két remekművéről, az Ambre Eternel-ről és a Santal Royal-ról, mert nyáron kezdtem el használni őket, de várni szerettem volna velük az őszre, hogy megtapasztalhassam, hogyan viselkednek a bőrömön hűvösebb időben. Jól tettem, mert bár már 1-2 hónappal ezelőtt is tudtam, hogy csodás illatok, most látom, hogy az őszi szezon favoritjai lesznek nálam. Bátor lépés a Guerlaintől a sorozat, és a még bátrabb, hogy nem csak a Távol-keleti piacot célozták meg vele. Nem hiszem, hogy itthon népszerűek lesznek, de aki szeretne valami más olfaktív élményt beszerezni a parfümériában, az a bőrén (!) mindenképpen próbálja ki őket. Luxus Guerlain módra. Hamarosan bővebben a blogon róluk!

guerlain-les-absolus

Beyonce Heat Seduction

A Heat sorozat nem volt sosem a kedvencem, de körülöttem nagyon sokan használják, igazából tetszik Beyonce koncepciója, ahogy felépíti az illatokat. Az énekesnő legújabb lemeze kapcsán vált érdekessé számomra az, amit a zenélésen kívül is csinál, mert rájöttem, hogy apró, finom utalásokkal sok mindent elárul magáról. Magánéleti válsága van-e vagy sem, nem tudom, de legújabb illata egy igazán szenvedélyes, karakán, nagybetűs NŐ illata, kifejezetten kellemes viselet. Eddig egyszer próbáltam, de hamarosan jövők vele bővebben.

heat-seduction

Avon Life by Kenzo

2016 a Kenzo éve: megjelent vadiúj World nevű parfümje és a hozzá kapcsolódó szenzációs kisfilm, a H&M-mel való közös kollekció hamarosan megjelenik, ráadásul idén debütált az Avon számára komponált Life parfümpáros. Én épp tesztelgetem, előre annyit tudok mondani, hogy a férfi illat kifejezetten “kenzós”, a női pedig azt az életvidám hangulatot jeleníti meg, amely a Kenzo sajátja. Egy biztos, Avon minőséghez képest valóban prémium illatok, kifejezetten tartósnak bizonyulnak, ha van parfüm, amit érdemes mostanság az Avontól rendelni, akkor az a Life! Hamarosan bővebben a blogon.

avon-kenzo-life

Calvin Klein Deep Euphoria

Szegénykém kap hideget, meleget, pedig nagyon jól összerakott kis kampánya van, az üvege mesés, gusztusos, és mivel bennem nosztalgikus emlékeket idéz fel, szeretem viselni. Ez van! Az biztos, hogy vinni fogják, mint a cukrot, mert új és mert Euphoria. Bővebben hamarosan! Már kapható, például itt!

deep-euphoria

Chanel L’Eau No.5

Szintén zenész…azaz a fanyakgók és a rajongók kereszttüzében áll az “új” Chanel. Új, mert más, mint a No.5 (jobb) régi, mert mégiscsak az anyaillatból ered, amely érezhető is rajta. Mivel én kifejezetten szerettem a No.5 Eau Premiere-t és felvállalom, hogy sokkal jobban tetszik, mint a sima No.5, kíváncsian várom, hogy az új, megfiatalított No.5 hogyan fog állni rajtam.

chanel-leau-no-5-parfum

Marc Jacobs Divine Decadence

A szuperszexi Decadence megszelídített változata, ugyanabban az ultra cuki táskás üvegben. Még nem tudtam tartósan tesztelni, de hamarosan jövök vele!

marc-jacobs-divine-decadence-parfum

Carolina Herrera Good Girl

Ablaktisztító, táska, cipő…úgy látszik, a parfümös üvegek új világa jön el, szakítva minden hagyománnyal, kitűnve minden más parfüm közül. Nagyon kellett már Carolina Herrera-nak valami ütős parfüm, mert valljuk be, az utóbbi időkben csak körbe-körbe toporogtak, ha illatról van szó. Bár megosztó az új illat, giccses üveg vagy sem, az ősz egyik slágerillata lesz.

good_girl_herrera-parfum

Nina Ricci Luna

A 10 éves, ultra népszerű Nina (én is imádom) kapott egy jó barátnőt, aki Nina ellenpólusa. Igazából a Nina sem az én korosztályomé, a Luna még úgyse. Édes, pralinés illat, fiatalos (tizen-huszon max), de az üvege imádni való! Hamarosan a blogon!

nina-ricci-luna-parfum

Police To Be Rose Blossom és To Be Rebel

Egy áttetsző koponyán egy csipkerózsa…bevallom, először sokkot kaptam, amikor megláttam, a férfi párjáról nem is beszélve. Sokan szeretik a Police illatait, ez pedig a megjelenése révén figyelemfelkeltő. Hamarosan a blogon!

police-to-be-roses-blossom

Prada La Femme és Prada L’Homme

Ritkán jelentkezik a Prada új illattal, ezért nagyon várom, hogy kipróbálhassam az új parfümpárost. Az abszolút nő és az abszolút férfi illata a leírás alapján, én nyáron a reptéri shopban tudtam kipróbálni.

prada-la-femme-prada-lhomme-parfum

Jean Paul Gaultier Classique és Le Male Essence de Parfum

Új formát kapott az ikonikus Gaultier illatpáros és hozzá illő sokkal karakteresebb, mélyebb illatot. Eddig nem igazán voltunk kompatibilisek Gaultier illataival, de az új Classique Essence de Parfum első próbára tetszett. Tesztelés alatt.

jean-paul-gaultier-essence

L’Erbolario Osmanthus és Ginepro Nero

Hmm, isteni osmanthus van a láthatáron, ráadásul a kedvenc olasz natúrparfüm márkámtól. A férfiak számára tervezett Ginepro Nero pedig igazi kuriózum lesz, hiszen igazán karakteresre sikeredett. Már kapható itt!

lerbolario-osmanthus

Halloween Shot

Gyümölcsös, édes illat elmaradhatatlan ibolyával, nem sok köze van az eredeti Halloweenhez. Halványan az Olympea-ra emlékeztet. Hamarosan a blogon!

halloween-shot

Lancome La Nuit Tresor Caresse

Az ikonikus Tresor újabb darabja, amely úgy néz ki, hogy népszerű lesz, természetesen vaníliával, eperrel, málnával, és krémes-fűszeres alapokkal.

lancome-la-nuit-tresor-caresse-parfum

Sarah Jessica Parker Stash SJP

A nemzetközi sajtó Sarah Jessica Parker új illatától hangos. Sokáig készült, állítólag SJP buja énjét jeleníti meg, én pedig nagyon szeretném kipróbálni, hátha a Lovely és a Covet nyomdokaiba ér.

sjp-stash-parfum

Hermes Galop d’Hermes

Mindenki imádja, én még nem próbáltam, de tény és való, hogy a Hermes illatok mindig kifinomultak és finomak. Remélem, hamarosan tesztelhetem!

Hermés-Galop-Parfüm

Kenzo World

Hatalmas visszhangot váltott ki az új Kenzo illat reklámja, én még nem próbáltam az új illatot, de várom!

kenzo-world-parfum

Chloe Fleur de Parfum

Nemrég ért véget a Chloe kampány a blogon, az új Fleur de Parfum kapcsán, amely a Chloe parfüm virágosabb, lágyabb, romantikusabb változata. Itt olvashattál róla.

omedia_chloe_fleur-de-parfum_immersion_vf

Michael Kors Wonderlust

Szégyen, gyalázat, de nekem a Kors illatok teljesen kimaradtak Az új illatról sem tudok sajnos bővebbet, csak azt hogy megjelent. Ha valaki ismeri, írhatna róla:)

michael-kors-wonderlust-parfum

YSL Black Opium Wild Edition

Nincs mese, a Black Opium bejön a legtöbb embernek (sajnos rólam nyomtalanul eltűnik 1 óra után), annak ellenére, hogy a hardcore Opium rajongók egyenesen az ördögtől valónak tartják. A fiatal, punk-rock lányokat megcélzó Black Opium Wild Edition mitől vad? Talán még több kávétól és még több vaníliától. Édesebb, krémesebb mint valaha.

ysl-black-opium-wild-edition-parfum

Paco Rabanne 1 Million Privé és Lady Million Privé

Megállíthatatlan a Million illatpáros, nem is csoda, hiszen a legkelendőbb illatok egyike! Az új Privé páros fényűző, csábító és pimasz, azaz nagyon mai és nagyon modern. Málna-méz-vanília valamint tonka-fahéj-pacsuli. Nem kispályások!

paco-rabanne-prive-parfum

Giorgio Armani Si Le Parfum

Armani jó érzékkel nyúl az illatokhoz, talál ki kampányt, arcot és minden egyebet, a Si is hatalmas siker, nem csoda, hogy flanker flanker hátán. Az új Si Le Parfum miben más? Fekete áfonya a fejjegyben, hozzá virágos jegyek a szívjegyben és a már megszokott Si füstös vanília.

giorgio-armani-si-le-parfum

Hamarosan jövök a niche, indie parfümújdonságokkal!

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter