Nyárra való új parfümök 2013-ban a könnyed illatok jegyében

Készüljünk a nyári szezonra, ezért most a legújabb, legdivatosabb nyári parfümöket gyűjtöttem össze egy csokorba, hölgyek és urak számára egyaránt!

Yves Saint Laurent Kouros Summer Energising

Az egyik legnépszerűbb YSL férfiparfüm, a Kouros új, nyári változata szám szerint a 12., hűs, friss és roppant férfias illat.

Yves Saint Laurent Paris Premieres Roses Light

Ha egyszer jó sok pénzem lesz, akkor az összes YSL Paris változatot megvásárolom, mert annyira sikkes, nőies és franciás illatok. Itt az új, nyári limitált kiadás is…

Calvin Klein CK One Summer 2013

Nincs nyár CK One limitált kiadás nélkül, itt az idei is, természetesen uniszex változatban, az óceán frissítő erejével.

Calvin Klein Eternity Summer 2013 for women and for men

Szintén hagyományosan majdnem minden évben a Calvin Klein parfümök egyik legjobb darabjaként ünnepelt Eternitynek jelenik meg könnyített nyári változata, külön férfiaknak és külön nőknek. Bevallom, én már nem tudom követni a különböző változatokat, egy biztos, érdemes kipróbálni és ha tetszik azonnal megvenni, mert ezek limitált darabok, jövőre már nem lesznek a parfümériák polcain.

Shiseido Zen Sun 2013

Hah, újabb nyári szerelem! Imádom a Zent, gyakorlatilag minden formában, nos az új Zen Sun egy valóban frissítő és mégis eredeti, egyedi illat. Fújjátok magatokra, ti is meglátjátok!

nyári parfümök 2013

Davidoff Cool Water Into The Ocean for women and for men

Már olvashattatok itt a blogon az új Cool Water limitált nyári kiadásairól, minden nyári-vizes parfümök szülőanyja nem maradhat ki, ha frissítő nyári záport idéző illatra vágytok. Természetesen külön férfiaknak és nőknek, a rend kedvéért!

Dsquared2 Potion Blue Cadet for men

Ej, jóleső hűvösség és tengeri feeling, mi mást is várhatnánk a “kék kadéttól”. A már megszokott Dsquared minőségben, a tőlük szokatlan frissességben.

Dsquared2 Potion for women

Megjelent a fűszeres Potion női változata is, ha nem is kifejezetten könnyed, mégis nyári merész éjszakákhoz tökéletes ez az orientális-ciprusos parfüm. Dög!

Fendi Fan di Fendi Pour Homme Acqua

A Fendi nagy feltámadását köszönheti a Fan di Fendinek, nagyon jól eltalált széria lett, így nem meglepő, hogy egyre másra jelennek meg a flankerek, mint például most a friss-fűszeres-vizes férfi változata.

Prada Candy L’Eau

A mi kis drága Candy-nk megélte, hogy könnyítettek egy csöppet cukorkás, karamellás illatán, így az édesszájúak nyáron is bátran burkolózhatnak Candy illatba a Candy L’Eau révén. Kell.

Estée Lauder Pleasures Pop

Az ártatlan és élénken virágos Pleasures bohókásabb, játékosabb oldalát mutatja meg a Pleasures Pop változatában. Érdemes kipróbálni!

Molinard Habanita L’Esprit

Molinard Habanita illata megújult, és most egy légiesebb, könnyedebb formában is élvezhetjük a melegebb időkben.

Giorgio Armani Diamonds Summer Fraiche és Diamonds for Men Summer Fraiche 

Ragyogj, mint egy sztár, ezt üzeni Armani Diamonds parfümpárosa, és hát ragyogni nyáron is kell, sőt muszáj, ezért most végre kapható az illatpáros kifejezetten könnyed, nyári változatban is. Sikkes.

Balmain Eau d’Ivoire

Ha kell egy kis romantikus, élettel teli gyümölcsös-virágos illat ciprusos beütéssel, akkor érdemes az új Eau d’Ivoire-t kipróbálni.

Carolina Herrera 212 Summer 2013

Calvin Klein esetében már elsütöttem a poént, hogy nincsen nyár limitált CK parfüm nélkül, nos ez igaz Carolina Herrera 212 vonalára. Összeszámolni is lehetetlen, hogy a megjelenése óta hány változatot élt meg, most mindenesetre itt az új Summer változat édes-citrusos és nagyon gyümölcsös illattal. Igazi nyári koktél.

Issey Myake L’Eau de Issey Summer 2013 és L’Eau de Issey Pour Homme Summer 2013

Mindenki Issey Myake-ja, energiával, élénk citrusokkal és paradicsomi virágokkal dúsított női változata új formában jelenik meg, míg az urak számára a kivi zamatos és a ciprus-vetiver fanyarkásan fás aromája közvetíti a nyári feelinget. Divatos illatok!

Jean Paul Gaultier Classique Summer 2013

Madonna mia, JPG francia fenegyerek testet öltő parfümjei is sokszor megérik a “limited edition” kiadást, bevallom, néha megfordul a fejemben, beszerzem mind, mert az üvegük szenzációs. Francia sikk és elegancia még nyáron is!

Jean Paul Gaultier Le Male Stimulating Summer 2013

A Le Male ütős illata a nyári változatban frissebb formát ölt. Bevállalós, belevaló pasiknak kötelező!

Boucheron Jaipur Bracelet Limited Edition

A mesés ékszereiről híres Boucheron új, limitált kiadása India szépségeit, zamatát és illatait idézi. Egyedi illat nyárra.

Thierry Mugler Aqua Chic Light Angel és Aqua Chic Light Alien

Aki nem bír ki egy nyarat sem a két Mugler nagyágyú (Angel és Alien) nélkül, az most azonnal szerezze be az Aqua Chic Light kiadásokat, melyek egy könnyedebb, nyáron is kulturáltan fogyasztható vadító Mugler hatást nyújtanak. Jaj, de szeretnék én is egy Aqua Chic Alient:)

Thierry Mugler Aqua Chic kollekció
Thierry Mugler Aqua Chic kollekció

Hermes Les Colognes Eau de Narcisse Bleu és Eau de Mandarine Ambrée

Drága Jean-Claude Ellena igazán belehúzott, a két Les Colognes mellett egy meseszép Hermés illattal (Jour d’Hermes) is megörvendeztetett minket, mellyel megmutatta, hogy milyen is egy szép, nőies virágos parfüm…de erről később bővebben. A két új kölni nárciszos és mandarinos változata figyelemre méltó, sajnos van egy olyan érzésem, hogy ezt is csak a reptereken vásárolhatjuk meg, de aki megteheti, feltétlenül próbálja ki.

Kenzo L’Eau par Kenzo Pour Femme and Pour Homme Colours Edition

Már szó volt az új Kenzo L’Eau illatpárosról a blogon, itt.

Versace Eros for Men

Versace mindig is valami feltűnő, görögös, isteneknek is tetsző dologgal áll elő, hát itt a legújabb bikavadító férfiillat az Eros képében. Valóban nagyszabású illat, erőteljes és “isteni”.

Escada Cherry in The Air

A vidám és pajkos kis Cherry in The Air harapnivalóan zamatos illatot kölcsönöz minden fiatalnak és fiatal lelkületű parfümrajongónak. Bővebb illatismertető és kedvcsináló itt olvasható!

Marc Jacobs Sunshine kollekció 

Itt olvashattok bővebben a Daisy és Lola nyári változatokról.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter