Heti újdonságok: nyári limitált parfümök

Kezdődik lassan a nyári szezon, legalábbis a parfümök piacán, sorra jönnek ki a nyári, limitált szériás illatok, melyeket bátran lehet viselni a nagy nyári melegben is. Azok számára igazán klassz alternatívát nyújtanak, akik a már megszokott illatuktól nem szeretnének búcsút mondani a meleg idő miatt, illetve ha van olyan parfüm, melynek az illata nagyon tetszik, de az eau de parfum/toilette változat túl erősnek bizonyul a bőrön. Lássuk, hogy az elmúlt hetekben milyen új nyári parfümök közül válogathatunk!

Marc Jacobs vett egy nagy levegőt, és a három szupersztár illatát felfrissítette, kicsit könnyedebb akkordokkal látta el, így született meg a Daisy Sunshine, az Oh, Lola Sunsheer és a Daisy eau So Fresh Sunshine. A kollekciót a nyári örömök inspirálták, ontják magukból az energiát, tiszta örömtől vibrálnak.

Marc Jacobs Sunshine kollekció
Marc Jacobs Sunshine kollekció

Daisy Sunshine

Az eredeti Daisy napcsókolta változata, melyben a gyümölcsös jegyek mellett a tavaszi virágok tobzódnak.

Fejjegy: ribizli, guava, mandarin

Szívjegy: gyöngyvirág, ibolya, licsi

Alapjegy: sárgabarack, napszítta fa, pézsma

Daisy Eau So Fresh Sunshine

Játékos virágos-gyümölcsös illat, energikus, mely függőséget okoz a merészebb gyümölcsösebb jegyeknek köszönhetően.

Fejjegy: eper, almavirág, rószaszín grapefruit

Szívjegy: jázminszirom, ibolya, rózsa

Alapjegy: ibolyalevél, tölgymoha, ámbra

Oh, Lola! Sunsheer

Kristálytiszta virágos-gyümölcsös illat, az eredeti frissebb, könnyebb változata, melyet áthat a sugárzó nőiesség.

Fejjegy: málna, körte, szamóca

Szívjegy: bazsarózsa, magnólia, ciklámen

Alapjegy: vanília, szantálfa, tonkabab

 

Guess Girl

Guess 30 éves évfordulója alkalmából egy igazán csajos, kacér illattal állt elő, mely a Guess Girl nevet kapta. Izgalmas, érzéki, a Guess Girl parfüm friss, gyümölcsös-virágos illat, mely bár könnyed, mégis emlékezetes, azonnal elcsavarja a fejeket.

?A Cotynál mindannyiunkat megihletett a GUESS 30 éves évfordulója. Együttműködésünk negyedik szakaszában azt a célt tűztük ki, hogy egy illaton keresztül mutassuk be a azt az ellenállhatatlan szexis kisugárzást, mely a divatmárka márka szédületes sikerét hozta.? ? mesélte Steve Mormoris, a Coty Beauty alelnöke. ?Izgatott várakozással készülünk arra, hogy bemutassuk a nagyközönségnek azt az illatot, mely kapszulaként zárja magába a Guess márka és az ikonikus Guess Girl-ök lendületes fiatalságát, bevállaló vagányságát, ellenállhatatlan vonzerejét.?

Guess Girl parfüm
Guess Girl parfüm

Laurent Le Guernec parfümőr elképzelése szerint az igazi  Guess Girl elragadóan bájos, vérében van a flörtölés művészete.

?Ehhez az illathoz olyan fiatal, ultra-szexi és kacér jelleget akartam hozzátenni, mint amiyen Brigitte Bardot és Marilyn Monroe volt. Ahogyan keresgettem a legmegfelelőbb összetevőket, hirtelen rábukkantam valamire?.a mimóza! Pontosan ez az az édes, szinte már fülledt  akkord, amit elképzeltem a Guess Girl parfümhöz. Az illat szexi vonzerejét és az egzotikus jelleget brazil orchidea és liliom adja, ez egyértelmű utalás a kaliforniai naplemente romantikájára.”

 Az illat édes ígéretek robbanásával indít,  málna, sárgadinnye és friss citrusos jegyek tobzódnak első érzetre. Az akkordok flörtjéhez csatlakozik az igen ritka brazil orchidea, a mámorító mimóza és a csábító liliom. Végül csapdába ejt és nem ereszt az érzéki vanília és a gyengéd szantálfa, finom utóérzetük akár egy halvány rúzsfolt a párnahuzaton.

 Fejjegy: málna nektár, sárgadinnye, citrusfélék

 Szívjegy:brazil orchidea, mimóza, liliom

 Alapjegy: ausztrál szantálfa, madagaszkári vanília

Davidoff Cool Water Sea Rose for Women

A vizes-friss illatok szülőanyja, a Cool Water sem maradhat új, limitált nyári kiadás nélkül, itt a meseszép nevű Cool Water Sea Rose. A Sea Rose illat a Davidoff Cool Water család esszenciájának legújabb megtestesülése, a tenger és a nő között szövődő örök szerelem regénye. Szelíd és kifinomult, mégis friss illat, a tisztaság és mesterkéletlenség ünnepe. Az igazi Sea Rose nő és a természet szépsége közötti tökéletes harmónia kifejező eszköze. Olyan friss és ártatlan, mint az új nap hajnala, nyugodt és mélységes, akár az óceán, mely körbeöleli.

Cool Water Sea Rose
Cool Water Sea Rose

Aurélien Guichard (Givaudan) parfümőr ezzel az illattal a tenger és a sugárzó nőiesség egyesülését fejezi ki. A frissességet és érzékiséget megtestesítő mestermű a rózsás-virágos illatok családjába tartozik.  A Sea Rose illat nasi körte édes jegyével nyit. Ez az illatos japán gyümölcs olyan ínycsiklandó nyitányt ad az illatnak, hogy rögtön érezni, itt valami különleges következik. És valóban, máris érkezik a gazdagon áradó, rabul ejtő bazsarózsa szirom, ami a Sea Rose illat lényegét adja, ettől lesz az illat egyszerre fiatal és ártatlan. A parfüm varázslatos nőiességét a pézsmának köszönheti, mely új mélységeket nyit meg, akár az érzékiség mély és felkavaró érintése.

Calvin Klein CK One Shock Street Edition

Veszélyesen szexi, limitált illatpárossal nyitja a nyári szezon Calvin Klein. A CK One Shock Street Edition női parfüm erőteljes citrus jegyekkel nyit, mandarin, narancs, bergamott, cseppnyi szilvával fűszerezve, a friss aromákat karamell szemcsék és olvadó csokoládé mélyíti el és emeli intenzitását. a függőséget okozó alapillatban ámbra, pacsuli, szantál és pézsma harmóniája adja az ellenállhatatlan érzékiséget.

 fejjegy: mandarin, narancs, bergamot,  fűszeres szilva

szívjegy: karamell, olvadó csokoládé

alapjegy: szantál, ámbra, pacsuli, pézsma

CK One Shock Steet Edition illatpáros
CK One Shock Steet Edition illatpáros

A CK One Shock Street Edition férfi illat mojito koktél, lédús uborka és gyöngyöző citrusos jegyeivel azonnal felébreszti az érzékeket, szívében aromás fűszerek, geranium, és egy meglepő akkord, málnás csokoládé aroma bukkan fel, az érzéki, hosszan tartó hatást ínycsiklandó kombináció biztosítja, kakaóbab, vanília és krémes tejkaramella jegyekkel.

fejjegy: mojito koktél, lédús uborka, gyöngyöző citrusfélék

szívjegy: aromás fűszerek, geranium, málnás csokoládé

alapjegy: kakaóbab, vanília, tejkaramell

A CK One Shock Street Edition parfümökről hamarosan olvashattok bővebb kritikát a Parfümblogon!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter