Escada Cherry in the Air – parfümkritika

cherry in the air parfüm

 

Már kapható nálunk is az új, limitált nyári kiadású (mondhatni, szokásos) Escada gyümölcsös parfümje Cherry in the Air néven. És valóban, az illat az, aminek mondja magát: színtiszta, eleven cseresznye édes málnás köntösben. Valójában nem tudom túlragozni: egy vidám, könnyed, kifejezetten fiatalos és meglehetősen egysíkú, vagy szebben kifejezve, lineáris gyümölcsös-cseresznyés illatélményt nyújt a Cherry in the Air, a kifújás pillanatától ez a cseresznyés aroma robban az orrunkba, a málna és a pillecukor édes jegyével erősítve a vidám, önfeledt hangulatot, megtartva a cseresznye zamatát. Az alapjegyben lévő puha szantálfa nem hangsúlyos, inkább semleges alapot a nyári piknik ihlette bolondos Escada parfümnek.

Nem okoz nagy katarzist az illat, Nina Ricci Nina rajongóknak mindenképp megér egy próbát. Mivel ragyogóak hozza az Escada által már megszokott nyári “sorbet-parfümök” hangulatát, Escada rajongóknak is ajánlanám.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter