Heti parfümújdonságok

Parfüm újdonságok február végén

Prada Candy L’Eau 

2011 Prada szenzációjának itt az új, könnyed, tavaszias változata, a Candy L’Eau ugyanúgy a karamelláról szól, csak enyhén citrusos, virágos jegyek kísérik.

Olfactive Studio Flash Back

Olivier Creps Laurent Segretier fotójából ihletett Flash Black élénk és fanyar illat rebarbarával, vetiverrel és cédrussal. A csodás Olfactive Studio parfümöket a Le Parfum Croisette-ben tudjátok kipróbálni!

Elizabeth Arden Green Tea Honeysuckle

A lonc üdvözlete Arden módra. A nagy sikerű Green Tea újabb limitált kiadása most a mézédes loncra teszi a hangsúlyt. Személy szerint engem teljesen elbűvöl a lonc andalító illata, kíváncsian várom ezt a kiadást.

Carthusia Prima del Teatro di San Carlo

A Carthusia egy kevésbé közismert olasz niche márka, nálunk sajnos nem forgalmazott, pedig izgalmas illatai vannak. Ízig-vérig olasz életérzéssel átitatott illat a nápolyi San Carlo operaházzal együttműködve készült. Bergamott, menta, rózsa, cédrus, fás jegyek, ámbra és oud találhatóak az összetevők között.

4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit

A legendás kölni nyári sorozatának újabb darabja rózsaborssal és grapefruittal. 🙂

Jette Joop Jette Happy Love

Rég hallottunk már a Jette Joop háza tájáról friss híreket. Nos, itt az új Boldog Szerelem Jette módra, azaz a jette Happy Love, fás, gyümölcsös és friss teás jegyekkel. Kizárólag a Douglas számára készült illat édes és púderesen puha jegyek ötvözete, melyek az első szerelem spontaneitását és intenzitását fejezik ki.

Tom Ford Sahara Noir

Tom Ford nem a könnyed illatok híve, az új Sahara Noir is rendkívül ütős és erőteljes összetevőkben gazdag, mint bőr, dohány, gyömbér, feketebors, bazsalikom, tölgymoha, pacsuli és még sok más. Az orientális-virágos parfüm igazán figyelemfelkeltő és ütős darab lesz.

Kenzo Amour My Love

Újabb Amour darab, kifejezetten Valentin-napra készült. Az Amour My Love friss és érzéki virágcsokor frissítő és lédús gyümölcsökkel keverve: ribizli, grapefruit, passiógyümölcs, akác, cseresznyevirág, rózsa, bazsarózsa, cédrus és pézsma.

By Kilian Flower of Immortality

Újabb Kilian darabbal bővül áprilisban az Asian Tales collection (előző darabok a Bamboo Harmony és a Water Calligraphy). A Flower of Immortality az ázsiai kultúrában a halhatatlanság szimbólumát, a barackvirágot emeli ki. A sorozathoz híven szintén gyümölcsös-virágos parfüm alkotója Calice Becker.

Paco Rabanne 1 Million Intense

Ha nem volt valakinek elég intenzív a 1 Million, akkor mostantól megvásárolhatja még erőteljesebb, mélyebb fűszerezésű kiadásban. Természetesen a fahéj-bors-neroli-kardamom kombináció a bőrös jeggyel ultraerős aromákat eredményez.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter