Nina Ricci Pop – 10 éves a Nina!

Nahát, magam sem gondoltam volna, hogy már 10 éves a tündéri és imádni való Nina parfüm, hiszen én is az elsők között használtam az első Nina-t, és azóta is alapdarabja a parfümgardróbomnak. Az pedig, hogy a Nina Ricci ház egy pöttyös változattal ünnepli meg az ikonikus illat születésnapját, külön öröm, hiszen odavagyok a pöttyös mintáért, szóval a szívem repdes az örömtől, a pénztárcám sikít a bánattól, hogy itt a Nina Pop!

nina ricci pop parfüm

“2006, Olivier Cresp vezető parfümőr, megalkotta a Nina Eau de Toilette illatot.
2009-ben egy különleges presztízs kollektornak örülhettek a gyűjtők, mely a Swarovskival történt együttműködés gyümölcse: Nina Precious.
2010-ben került bevezetésre a Nina L’Elixir Eau de Parfum.
2010 a Nina Facebook oldal születése, melynek már majd’ 3 millió rajongója van.
2012-ben a francia illusztrátor – Lilidoll – tervezte meg az igazán kedves, kawai grafikus elemekkel díszített limitált kiadást, Nina Fantasy néven.
2013 a Nina L’Eau Eau Fraîche éve.
2013-ban Frida Gustavsson top modell lett az új Nina, kísérője Paloma, a hóbagyoly.
2014-ben Nina Ricci csatlakozott a híres Ladurée Házhoz és együtt megálmodták az új, macaron akkord összetevőtől különleges parfümöt, a La Tentation de Ninát.
2015-ben debütált az új Nina limitált illat, a Les Délices de Nina, valamint az azonos nevű mobil applikáció.
2016, Nina a 10. születésnapját ünnepli, és a Nina POP kiadással az eredeti illat tovább hódít…”

nina ricci pop parfüm 1

Az illat ugyanaz, csak éppen a külső ünnepi. A híres Nina illat titka pedig abban rejlik, hogy csodás összhangban és harmóniában dorombolnak benne az édes, pajkos és a friss, üde parfümjegyek, és bár már 10 éve a piacon van, mégis ritka az olyan illat, amely ennyire sikkes és derűs egyszerre.

Már kapható a parfümériákban.


Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter