Napsütötte őszibarack illata

Olykor a megrögzött parfümmániás is van úgy, hogy nem kíván magára fújni semmilyen parfümöt, hanem egy diszkrét, de egyenletesen az egész testet befedő illatfelhőre vágyik. Ilyenkor kerülnek elő a természetes alapanyagokból készített illatosított testápolók, melyek egész napra finom illatot biztosítanak.

Ha aromákban gazdag testápolókról van szó, akkor mi máshoz is nyúlhatnánk, mint a The Body Shop (bővebben itt olvashatsz róluk) természetes testápolóihoz, testvajaihoz, melyek a diszkrét illatosítás mellett egész napos hidratálást is biztosítanak. Most került a boltok polcaira az új, ennivalóan finom illatú Vineyard Peachtestápoló kollekció: a szőlőtőkék szomszédságában nevelt, így roppant zamatos őszibarack bársonyos textúra és a hosszan tartó, intenzív illat mennyei kombinációja. Huszonnégy órán át hidratál, és üdén tartja bőrödet az értékes barackmag olajnak köszönhetően, ráadásul még parfümöt sem kell használnod, ha élvezni szeretnéd a bőrön az ősz utolsó zamatos illatát.

Az új terméket megtalálhatod a The Body Shop üzleteiben, vagy az online oldalukon is (http://thebodyshop.hu)

Vineyard Peach tusfürdő 250ml ? 1490 Ft
Vineyard Peach testradír 200 ml ? 4490 Ft
Vineyard Peach testvaj 200 ml ? 4890 Ft
Vineyard Peach testápoló 250ml ? 3190 Ft



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter