Napi kedvenc: Agent Provocateur Maitresse

Provokatív, merész, pimasz és dögös, mint amilyen egy párizsi örömlány: ez a Maitresse. Vivien Westwood fia és Serena Rees 1994-ben merészet álmodva megnyitották első, igencsak pimasz és szexi fehérnemű üzetüket, az Agent Provocateur-t természetesen hatalmas sikerrel. Mondanom sem kell, reklámjaik  (sőt, maguk a termékek is) sokkolják a prűd népeket, nemcsak a fehérneműk terén. 2000-től a parfümiparba is beszálltak, és milyen jól tették, hiszen illataik egytől-egyig kultikussá váltak.

Személyes kedvencem a Maitresse. Üvege a már megszokott Agent P. parfümös üvegek vonalát követi. Az üvegben egy virágos-aldehides illat rejtőzik, és igen, nem egy visszafogott darab. A kifújás első perceiben a fejjegy illatai, a lótusz, ylang-ylang és viola rögtön fejbecsap és kétséget sem hagy afelől, hogy mivel is állunk szembe. Én imádom az ylang-ylangot, fejjegyben engem letaglóz, de sebaj, mert hamar megszelidül a szívjegyektől. Az aldehidek kezdenek dolgozni, a rózsa kissé púderesebbé teszi, az osmanthus és a jázmin rajtam nem bontakozik ki anyira erősen (inkább finoman virágos), viszont az ibolya, ami az egyik alapjegy végig jelen van, isteni! És még pacsuli, ámbra, pézsma, amitől olyan jó kis füstös-szexis lesz az orromnak. Nagyon extravagáns, egyedi illat! Próbáljátok ki!

Bónusz: Ilyen az, amikor Kylie domborít egy Agent P. reklámban…:)

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter