Meztelenkedés a parfümök körül

Egy jó parfüm eladja magát, mondhatnánk. No de valahogy a vásárlót rá kell arra venni, hogy a parfümériában a sok száz parfüm közül pont azt vegye a kezébe Erre találták ki már feleink is a provokatív vagy polgárpukkasztó reklámokat.

Pár hónapja Marc Jacobs pucérságán hüledeztünk, mikor is Bang parfümjét saját pucér testével reklámozta, pedig Yves Saint Laurent, a nagy öreg is csinált már hasonló reklámot első férfiaknak tervezett parfümjéhez, a Pour Homme-hoz.

Természeten akad még a parfümtörténetben néhány meztelenkedő parfümreklám, lássunk néhányat!

YSL vevő a pucérságra, Tom Ford tanuld nagy elődjéből, és M7 névre keresztelt parfümjét az itt látható módon tálalta a nagyközönség elé. Azóta viccesebbnél viccesebb módokon takarják ki a modell férfiasságát:)

 

Eva Mendes meztelen teste 2 éve robbant be a parfümériák kirakatába. Calvin Kleinnek köszönhetően. Ott is a szolidabb, visszafogottabb képeket láthattuk, de a CK-hoz híven készültek merészebb képek is, mint pl. ez!

 

Calvin Klein (mint fehérnemű óriás is), szereti mutogatni a fiatal, vonzó testeket. CK One parfümje is túlfűtötten erotikusra sikeredett.

 

Ezek után Charize Theron igen csak visszafogottnak tűnik a Dior J’Adore L’Eau reklámfotóján.

 

Lacoste Pour Homme modelljének kényelmesen, meztelenül kávézós képe is a legtöbb parfümériás oldalon meg van vágva.

 

Chanel szokatlanul merész képeket társított a bohém és kacér fiataloknak szánt Coco Mademoiselle parfümje mellé. Keira Knightley és Kate Moss is nekivetkőzött.

 

Ismersz több provokatív parfümreklámot? Írd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter