Mugler Alien Goddess – parfümújdonság

Az Alien Goddess, a Mugler új parfümje az Alien kollekcióból a Generation-Z-t célozza meg; a fiatalabb népességet, amely még nem találkozott a Muglerrel mint márkával. Willow Smith-t, Will Smith és Jadae Pinkett Smith lányát, aki énekesnő és színésznő, választották ki, hogy megtestesítse a nőiesség új vízióját, amely egyszerre erős, erőteljes, befogadó és “éles”. A kampányt Emmanuel Adjei rendezte és Txema Yeste fotózta.

“Az első ötlet [az illathoz] egy új nőiesség kifejezése volt. Valami újat akartam kifejezni a virágillatokon keresztül, de nem akartam, hogy túlságosan egyértelmű legyen. Kókuszvízzel dolgoztunk, majd jázmin grandiflorum jegyeket, valamint madagaszkári bourbon vaníliát adtunk hozzá, hogy az összehatás könnyed maradjon.” – Marie Salamange vezető parfümőr

Az Alien Goddess bergamott esszenciát, jázmint, madagaszkári Bourbon vaníliát és kasmír illatot tartalmaz. A Firmenich parfümkészítői, Nathalie Lorson és Marie Salamagne alkották meg. Az Alien Goddess üvege megtartja az eredeti, 2005-ben piacra dobott Alien illat formáját, de arany színben. Az illat 30, 60 és 90 ml Eau de Parfum formájában kapható.

Jómagam Mugler Angel rajongó vagyok, jöhet bármilyen formában és variációban, ugyanakkor le kell szögezzem, az eredeti Angelnél nincs jobb (óh, a régi formula…). Emlékszem az első találkozásomra az Aliennel. Egy parfümériában történt. Papírcsíkra fújtam, és cipeltem magammal haza. Végem volt, egyszerűen nem tudtam letenni a blattert, egyszerre vonzott és taszított az illat. Mindig a kívánságlistámon volt, de sosem vettem meg, mert amennyire különlegesnek tartottam, annyira nem esett jól viselni. Mint ahogy mindig is teszem, a Goddess változattal is fogok egy próbát tenni, hátha..



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter