Kenzo Homme Eau de Toilette Intense – parfümújdonság

Az új Kenzo Homme Eau de Toilette Intense illatot a bambuszok ereje és a tengeri szellő nyugalma ihlette. Egyedülálló és addiktív fás tengeri illat a teljesen újragondolt bambuszos üvegével. A rózsaszín bors energizáló frissessége a tengeri szellővel párosulva utat enged a fügefa és a szantálfa akkordjának, mint a nap által felmelegített sós bőr.

Az új Kenzo Homme intenzív kék üveg egy óda a költészethez. Alakja tükrözi a bambusz erejét és rugalmasságát tükrözi. Egy gyönyörű világért, KENZO PARFUMS újratervezte kupakját, hogy 34% műanyagot takarítson meg, és 10%-ban újrahasznosított üveget használt fel.

“Hiszem, hogy mi vagyunk a természet. És így, a természethez való kapcsolódás valójában arról szól, hogy újra kapcsolatba kerüljünk azzal, akik valójában vagyunk. Mindannyian a világot a legjobbá akarjuk tenni. És a bambusz az egyik eszköze annak, hogy hogy ez megtörténjen.” – Orin Hardy

Orin Hardy gyerekkora óta Balin él, és ő alapította a Bamboo U-t. Projektjének célja, hogy megossza az egyedi designt és építési ismereteket – főszerepben bambusszal- és alternatív módszerek feltárását, amellyel a természettel harmóniában lehet élni.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter