Alexander McQueen McQueen Parfum – parfümújdonság

Alexander McQueen, a tragikus sorsú divattervező még életében megjelentetett pár, azóta kultikussá vált illatot (My Queen és Kingdom), halála óta pedig ugyanazon a hőfokon dübörög a divatház. Idén pedig eljött az idő, hogy feltámasszák a parfümszekciójukat is, és a pontosan 9 nap múlva megjelenő McQueen Parfum lesz az, amely visszahozza a márka fényét.

Alexander-McQueen parfum

Gondosan felépített marketing, kis mennyiségben adagolt információk, melyektől csak még jobban kedvet kap az ember, visszaszámláló, profi weboldal a parfümnek és exkluzív videók a parfümről, gyártásáról. Én nagyon várom már!

mcqueen parfumAmit pedig az illatról lehet tudni: egy kortalan betakarítási rituálé története. A #bloomatnight hastag-gel hirdetett új illat 3 különleges, éjszakai virág értékes esszenciáját dolgozza fel, melytől az illat maga lesz a titokzatosság.

Jázmin: a sötétségből kinyíló kelet-himalájai jázmin, mely az erőt és a szerelmet jelképezi az illatban. A Hold fényére kinyíló növény különleges, összetett és édes aromáját egészen reggelig ontja.

Tubarózsa: egy erotikus szirén. Maga a meleg, bódító csábítás, XIV. Lajos kertjének virága, mely tiltott volt a szüzek számára, akik ha beszippantották naplemente után a tubarózsa illatát, nem tudtak ellenállni buja vágyaiknak.

Ylang-ylang: egy erotikus utazás. A tökéletes reggel titokzatos illata. Egzotikus sárga virág, mely Comodo szigetén az első napfény megjelenésekor a legintenzívebb a dzsungelben, mely az újjászületés, átalakulás a veszély túlélésének nagymestere.

Kukkantsatok be az McQueen parfüm weboldalára itt!

Itt pedig megnézhetitek, hogyan is készül a parfüm üvege:



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter