Lush Gorilla parfümök – Volume 3.

Ha valami igazán különlegesre, ütősre és valóban természetes illatra vágysz, akkor irány a legközelebbi LUSH bolt, ahol már kapható a Gorilla Parfümök 3. felvonása. És hogy miért ez a lelkesedés? Nos, az előző két Lush Gorilla kollekció már-már legendás, olyan illatokkal, mint a Sikkim vagy a Karma, másrészt ha valóban kíváncsi vagy az egyes parfümösszetevők valódi illatára – hiszen a LUSH csak természetes illóolajokat, aromákat használ – , akkor mindenképpen ki kell próbálnod az illataikat, hiszen elképesztően intenzívek, tartósak és naturálisak, a szó nemes értelmében.

lush all good things parfüm

All Good Things – örök optimistáknak

Kezdem mindjárt a nagy kedvencemmel. Az All Good Thinks-ben – nevéhez hűen – minden megvan, ami egy isteni fás-virágos parfümhöz kell. Boróka és cédrus, valami elképesztően intenzív tonkababos kísérettel és csillagánizzsal fűszerezett kumarinnal. Intenzív, már-már orientálisan fűszerezett, olykor megcsap az édes tonka aromája, de a púderes rózsa és a citrusok friss jellege kellemesen kordában tartja a megszaladni kívánó fás-fűszeres jegyeket. Ha van illat, ami tartós, akkor az All Good Thinks az. Remek sillage, remek tartósság és csodás-csábos illat, mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik az intenzív illatokat.

“Add át magad ennek a gazdag, érzéki és füstös illatnak, melyet csupa jó dologból kevertünk ki. Egyszerre keserű és édes, mint amikor két ember útja elválik egymástól, de ugyanakkor új lehetőségek is megnyílnak előttük. Olyan, mint jókedvűen, spiccesen lebotorkálni egy alagsori lépcsőn, a vattacukor és a feketebors illatfelhőjébe burkolózva.”

death_decay_lush parfüm

Death & Decay – örök lázadóknak

Liliom, fűszerek, púderes jegyek. Már az összetevők hallatán összefutott a nyál a számban, de amikor elolvastam a leírását, és megláttam a parfümön a képet (koporsón liliomkoszorú – a parfüm neve egyébként laza fordításban Halál és hanyatlás…), egyből tudtam, hogy ez kell az én izgalmakra áhítozó orromnak és lelkemnek. Aztán magamra cseppentettem, mielőtt indultam volna a játszótérre és igazi rebellis, öntörvényű anyukának éreztem magam tőle, nagyon izgalmas volt megtapasztalni az illat metamorfózisát.

A parfümöt a liliom tiszta, virágos illata és az indol túlérett árnyalatai teszik ellenállhatatlanul mámorítóvá. Engedd, hogy a Death and Decay átvezessen egy békés helyre, ahol félelem nélkül szemlélheted a maga teljességében pompázó szépséget és elkerülhetetlen pusztulását is. A tündöklő virágillat üzenete: meditáció, elfogadás, optimizmus.”

Mert mi is ez az illat? A törékeny, szűzies és naiv liliom tiszta és éteri illatát rendkívüli módon felerősítik a fűszeres jegyek, már-már valóban úgy érezzük, hogy egy liliomokkal és egyéb virágokkal zsúfolt teremben vagyunk, ahol átéljük a virágok tündöklését és hanyatlását, a lágyan púderes, éteri, törékeny illat élettől duzzadó fellángolásait, majd a lecsendülését. Nagyon izgalmas illat, liliom rajongóknak kötelező, mert ilyet még nem éreztek!

kerbside violet parfüm lush

Kerbside Violet- örök természetrajongóknak 

Nekünk, szintetikumokhoz szokott orroknak egy-egy valóban natúr, valóságos illatkomponens, illóolaj olyan elementáris és nyers lehet, hogy nem tudjuk elképzelni, az az illat megegyezik azzal, amit xy parfümben úgy kedvelünk. Ég és föld. Egyrészt azért, mert kevés az olyan parfüm, amiben csak 1-2 összetevő van, másrészt ma már ha lehet, mindent szintetikumokkal oldanak meg.

Illatoltatok már ibolyát? Hát persze! Ettek már ibolyát? Nyersen, szárítva? Úgy már mindjárt más az aromája, ugye? Érdekes, hogy az amúgy púderes, édeskés ibolya milyen fanyar, már-már zöldes és földes jellegű. Nos, a Kerbside Violet a kertben nyíló, eső áztatta ibolya illatát nyújtja, nagyon élethűen. A fás jegyek lecsípnek a nyers ibolya aromából , a púderes jegyek pedig puhává, lággyá teszik azt. Az én orromnak nem édes, mint amúgy az ibolya, de ha az ujjammal elmorzsolok egy ibolyafejet, pontosan ezt az illatot érzem a bőrömön. Nagyon naturális, nagyon természetközeli. Férfiaknak is szívből ajánlom.

” Ezzel a parfümmel az édes ibolya igéző, tünékeny illatát ragadtuk meg és nyújtjuk át neked teljes dicsőségében. A Kerbside Violet megalkotásához a véletlen találkozások és múló pillanatok adták az ihletet. A nyugalom és derű illata arra késztet, hogy megállj egy percre és észrevedd a betondzsungel repedéseiből kihajtó virágok parányi forradalmát.”

A sorozat további tagjai: Dad’s Garden Lemon, Dear John és Smugglers Soul.

Az illatokat megvásárolhatjátok különböző kiszerelésekben (10 ml, 30 ml) vagy parfümolaj vagy krémparfüm formában. Érdemes kipróbálni az új kollekciót!

További információ: www.lush.hu

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter