Lolita Lempicka Le Premier Parfum – parfümkritika

A Lolita Lempicka parfümöket nem kell nagyon senkinek bemutatni: a Lolita Lempicka híres tündérmeséből idepottyant almájának illata mélyen az orrunkba égett, hatalmas siker övezi, bár nem mindenki szereti a pikáns fűszerekkel dúsan megáldott édes, pralinés illatot. Élénken él bennem az első találkozás a Lolita Lempicka parfümmel…egy parfümériában vásároltam valamit és ajándékba adtak hozzá egy illatmintát a fent említett illatból. Ahogy kipróbáltam, egyből beleszerettem és muszáj volt beszerezni egy üveggel belőle. Aztán érdeklődéssel figyeltem a többi Lolita Lempicka illat megjelenését (Coral Fleur, L de Lolita Lempicka, Si Lolita stb), de az örök kedvenc a klasszikus Lolita Lempicka illat maradt.

lolita lempicka le premier parfum

Mígnem egyik nap épp mazsoláztam az Iparfüméria kínálatából és rábukkantam egy kihagyhatatlan ajánlatra: Lolita Lempicka Le Premier Parfum 5 ml-s mini üvegben csak 410 Ft! Természetesen hozzácsaptam a rendelésemhez és izgattottan vártam a csomagot, mert egy ilyen ajánlatot nem lehet kihagyni.

le premier parfum avec elle fanning_lolita lempicka

A szupercuki üvegcse valóban mintha a tündérmesék világából csöppent volna ide, bájos, egyedi és nagyon Lolita Lempicka. De miben is más a Le Premier Parfum a sima, 1997-ben megjelent Lolita Lempicka parfümhöz képest? Gyakorlatilag a sima Lolita Lempicka újragondolt, újraélesztett változata, mely ugyanúgy édesgyökér központú parfüm csak a körítés fűszerezettsége módosult egy kicsit. A Lolita Lempicka illat lényege a hangsúlyos édesgyökér, melyet púderes közegben tálalnak körülvéve édes akkordokkal és cseresznyével, mely egyfajta zamatot ad az illathoz. A sima LL csillagánizzsal indít már a fejjegyben, ehhez egy gyorsan elillanó ibolyát társítottak, mely teret enged az édesgyökér-cseresznye kombinációjának. A Le Premier pedig sima ánizzsal kezd, és sokkal tartósabb púderes ibolyaakkordot kapott, mint elődje. Cserébe a cseresznye nem annyira intenzív. Izgalmas, ahogy fel-felsejlik az írisz tiszta, földes jegye, nagyon is elkel ez az ellenpontozás a túl édeskés jegyek mellett, mivel az alapjegyek gyakorlatilag pralinéban, vaníliában, tonkababban tobzódnak. Ahhoz képest, hogy csakis intenzív, erőteljes jegyekkel dolgozik az illat, kifejezetten harmonikus, lágy a bőrön, így bátran ajánlom azoknak is, akik első hallásra visszarettennek e sok édesség és fűszer hallatán.

le premier parfum lolita lempicka

Jön az ősz, jönnek a hűvösebb idők, itt az idő egy kis Lolita Lempicka Le Premier Parfumre!

Itt pedig a Lolita Lempicka parfümházról és a többi illatról olvashattok bővebben!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter