L’Occitane en Provence Cseresznyevirág Folie Florale – parfümújdonság

Ha van a L’Occitane en Provence-nek slágerillata, akkor az a cseresznyevirágos sorozat (Cherry/Cerisier). A tavasz egyik legpompásabb illata a cseresznyevirágé, Japánban kultikus és vallási tisztelet övezi a japán cseresznyevirágzást (Sakura ünnep), nem csoda, hiszen megkapó látvány az intenzív színek orgiája, nem beszélve a mámorító illatról. A cseresznyefa virágzása nemcsak Japánban csodálatos látvány, Provence vidékein is szemet gyönyörködtetőek a nyíló virágok április környékén. Éppen ezért lett az egyik fő parfümvonaluk kiemelt szereplője a cseresznyevirág. Az első Cherry Blossom parfüm 2007-ben jelent meg, legújabb, nyolcadik Fleurs de Cerisier Folie Florale illatuk pedig idén, 2016-ban.

l_occitane

“A cseresznyefa a Provence-i tájkép része. Nagyon elterjedt az Apt régióban, Luberonban, és minden évszakban változtatja a színét, amivel megannyi művészt inspirál. Tiszta fehér tavasszal, rikitó piros nyáron, halványzöld ősszel. Illatok, fürdő- és testápolási termékek e kollekciójával a L’OCCITANE a cseresznyevirágzás költői szépségét ünnepli, a tavaszt köszöntő finom és nőies virágokat.”

L'Occitane en Provence Cseresznyevirág Folie Florale
L’Occitane en Provence Cseresznyevirág Folie Florale

A friss, gyümölcsös akkordok virágzás kirobbanóan energikus illatát kívánják megeleveníteni, vibráló akkordként bergamott és mandarin van jelen a fejjegyben, mely felvezeti a szívjegyben található dupla dózisú cseresznyevirágot, melyet rózsa puhít és ibolya édesít, a pézsmás alapok pedig a nőies akkordokért felelősek. A kézzel betakarított cseresznyevirágnak finoman frissítő, zöld jellegű illata van, mely a tavasz első illatait idézi fel.

Eau de Toilette Folie Florale – l'occitane parfüm

A parfüm és a hozzá tartozó kiegészítő beauty termékek (testápoló, tusfürdő, kézkrém) már kaphatóak a L’Occitane üzleteiben, illetve a L’Occitane webshopjában. 

locittane-folie parfüm

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter