A Lab on Fire – új márka a Madison parfümériában

Niche parfüm rajongók közül biztos sokan hallottatok már a A Lab on Fire-ről, mely igazán egyedi, extravagáns, külsejében futurisztikus, illatait tekintve nagyon jól hordható, sok esetben emlékeket felidéző hatással bír. Fiatalos, minőségi és különleges, tetszenek a különleges kompozíciók, melyek mágnesként vonzzák az embert, szerintem 8 újdonságuk közül biztosan mindenki talál minimum 3 kedvencet közülük. Nekem kifejezetten tetszenek a laboratóriumi üvegcsékre hajazó parfümös üvegek, a letisztult fehér szín, úgyhogy vágjunk is bele, rögtön a 3 kedvencemmel kezdve.

o.1196

What We Do in Paris is Secret – vagyis „amit Párizsban csináltunk az titok”. Igazi izgalmas csoda, mely tényleg egy titkos találkozót tár fel, egy tavaszt Párizsban. A titkok, romantika és érzelmek által túlfűtött illat tonkabab, heliotrope, vanília és szantálfa édes-krémes, balzsamos összhangjában teljesedik ki.

o.13880

A Paris*L.A. bohókás, játékos távkapcsolatot jelenít meg, egyszerre repít minket a világ 2 csodás nagyvárosába. Igazi mókás cukiság, nekem erről az jut eszembe, amikor egy nagyon fiatal világsztár modell párt a világ 2 különböző pontjába szólít az élet, ők mégis megőrzik optimizmusukat, az élet szeretetét és minden gondtalanságát. Coca-cola, macaron, koriander, lime és gyömbér ennek az édesen friss cukiságnak a titka. Én beleszerettem.

Az Almost Transparent Blue – a „majdnem átlátszó kék” a friss-acquás férfiparfümök non-plus-ultrája. Csupa légiesség, könnyedség, szexi, laza elegancia, vizes jegyekkel, kakukkfűvel, cédrussal, japáncitrommal és pézsmával már a tavaszt idézi….sőt inkább a nyarat. A könnyedség soha nem jelent még meg ennyire izgalmas és komplex formában. Egyszerű és nagyszerű. A nyári hódítás elengedhetetlen kelléke!

a-lab-on-fire-what-we-do-in-paris

Made in Heaven – egy illat, mely a „mennyben” született. Tiszta, szép és nagyon nőies. A lágy szellőt, a fehér színt és a tavaszt juttatja eszembe nagy adag boldogsággal és életörömmel. Nagy csokor jázmin, egy kis tubarózsa, narancsvirág, magnólia szirmok, sáfrány egy kis zöld, zelleres akkorddal és vaníliával a mennybe repíti viselőjét.

Rose Rebelle Respawn – orientális, füstös illatával már egy fajsúlyosabb illat. Rózsa, menta, tömjén, kakaó, szegfű és borostyán rendkívül érdekes, virágosból fanyarba és füstösbe hajló illata sötét és misztikus, már-már boszorkányos oldalát mutatja meg a parfümnek.

Leginkább unisex illatként a L’Anonyme ou OP-1475-A jelent meg. Lime, geránium, szarvasbőr és fás jegyek alkotta friss-fűszeres, aromás illat, mely üdeségével, frissességével felpörget és jobban felébreszt, mint a legerősebb kávé. Totálisan unisex jellege, már-már futurisztikus különlegessége egy valóságtól elrugaszkodott sci-fi-re emlékeztet. Jól hordható, mégis extravagáns, tehát egy igazi kuriózum.

Liquidnight a Lab on Fire szintén unisex illata. Az előzőnél kicsit rámenősebb, akaratosabb, New York éjszakai életének rejtett zegzugaiba kalauzol minket. Az éjszaka sötétségének misztériuma, a citrusos-füstös-fás, lázadó illat a maga makacsságával hódít. A parfümőrök zsenialitását tükrözi, hogy mindezt csupa gyógynövényes összetevőből oldották meg, hisz zsálya, sáfrány és levendula aromás illata lett egy lime-ös, tömjénes alapra ültetve.

o.27112

Sweet Dreams 2003, melynek neve kakukktojás, hisz nevével ellentétben nem édes, hanem citrusos-virágos, sőt kissé fanyar unisex illat. Az elnevezés inkább egy csodás nyári emlékre, mint édes álomra utalhat, hisz ez a limeos, nerolis, jázminos, pézsmás illat egy forró nyarat idéz. A nyarat pedig ki ne szeretné, és ki ne vágyna, álmodozna egy csodás nyaralásról. Szóval, ha innen közelítjük meg, mégis csak helytálló a név.

A Madison Parfümériában már mindegyik megvásárolható, úgyhogy ha kedvet kaptatok, irány az Andrássy út!

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter