Lili Bermuda parfümház

A parfümök világában az az egyik csodálatos, hogy a világ minden pontján felfedezhetünk egy csodás parfümházat, mely egyedülálló parfümöket alkot és forgalmaz. A Lili Bermuda parfümök egyenesen a Bermuda szigetekről származnak, magukban hordozva a szigetcsoport minden egzotikumát és egyéniségét. Íme, a Lili Bermuda!

Logo-Lili_Bermuda

Lili Bermuda parfümház a Bermuda szigetek művészi leképezése, ahol minden illat a sziget természeti szépségét képviseli: a szél tiszta illatát, az óceán sós aromáját, a szigeten található növények zamatát. Isabelle Ramsay-Brackstone parfümőr filozófiája: ” A művészet tükrözi a környezetet.”, mely minden egyes üvegben megjelenik, belecsempészve a Bermuda szigetek történelmét. Még egy dolog teszi igazán különlegessé a Lili Bermuda parfümöket: bár a kereslet egyre nagyobb az illatokra, mégis kizárólag a The Bermuda Perfumery-ben Stuart Hallban vásárolhatóak meg vagy online a www.bermuda-perfumery.com oldalon, így biztosítva a Lili Bermuda illatokat viselőknek az exkluzivitást és egyediséget.

Isabelle Ramsay-Brackstone
Isabelle Ramsay-Brackstone

Isabelle Ramsay-Brackstone 2004 óta működteti a The Bermuda Perfumery-t, miután a szigetre költözött. 2006-ban, miután David Botheloo parfümőrtől kitanulta a mesterséget, megalkotta első illatát, a Coral parfümöt. A Bermuda Perfumery születése 1928-ra tehető, amikor W.B.Smith és lánya Madeline Smith megalkották az Easter Lily parfümöt, mely a szigeten nyíló húsvéti liliomok mesés illatát zárta üvegbe. Pár évvel később egy egyedülálló férfiillattal jelentkeztek, melynek egyedisége a szigeten található cédrusfa felhasználásában rejlik. Később inspirációt a szigeten nyíló virágok adták a parfümökhöz. Napjainkban igazi kis családi vállalkozás a The Bermuda Perfumery, minden egyes üveg kézzel feltöltött és csomagolt a cég székhelyén, Stewart Hallban. És ami nagyon szimpatikus: igazi kis zöld cégként minden üres parfümös üveget beszámítanak 10 $ értékben.

lili bermuda parfümök

Napjainkban a Lili Bermuda parfümök a következők:

Illatok nőknek

Coral

Pink

Lily

Petals

Oleander

Passion Flower

Alegria

Paradise

pink

Illatok férfiaknak

Cedar

Navy

Somers

32° N

64° W

Unisex illatok

Fresh Water

South Water

Calypso

(fotók via www.bermuda-perfumery.com)

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter