Giorgio Armani Si, az új női parfüm

Cate-Blanchett-Si-Giorgio-Armani

 

Giorgio Armani újrafogalmazta a női lélek kettősségét: az intimitás és nagyszerűség, az érzékiség és magabiztosság, valamint az érzelmek és az erő játékát, mely minden nőben ott rejlik, dolgozik és megnyilvánul. A Si parfüm egyszerűen igent mond az érzelmeknek, az érzékiségnek, egyszerűen az életnek. Az új parfüm célja, hogy megtanítsa a nőket, merjenek élni, méghozzá stílusosan és laza eleganciával, mely az Armani stílus védjegye.

Az illat maga a ciprusos illatcsaládba tartozik, mely garancia arra, hogy elegáns, nőies és sikkes parfümöt kapunk. Időtlen, klasszikus, intenzív és kifinomultan elegáns karakterek szabadulnak fel, mely a púderes, édesen meleg és enyhén fanyarkás zöld jegyeknek köszönhető.

Armani hatalmas dobása, hogy megnyerte magának a gyönyörű Cate Blanchett színésznőt, hiába volt hangos a sajtó a “túlárazottnak” tartott gázsiról, szerintem minden egyes penny megérte érte.

Hamarosan részletes beszámolót olvashattok magáról az illatról, amint sikerül kipróbálnom és tesztelnem! 🙂

Fejjegy: cassis

Szívjegy: rózsa, frézia

Alapjegy: vanília, pacsuli, fás jegyek, ambroxan

Már kapható a kiemelt parfümériákban a következő kiszerelésekben:

30 ml EDP 16.600 FT

50 ml EDP 23.000 Ft

100 ml EDP 32.500 Ft

valamint tusfürdő és testápoló is vásárolható a parfümök mellé.



3 thoughts on “Giorgio Armani Si, az új női parfüm”

  • Nagyon kellemes ebben az illatban lenni. Mindenki odafigyel rá, mindenki megfordul utána.
    Elérte célját Armani!

  • Hm, többen mondták már ugyanezt. Tény és való, hogy most megint az édes, meleg illatok vannak divatban. Nehéz valami valóban újat és formabontót létrehozni, ami bejön a népeknek. Szerintem mindenki (designer parfümházak) inkább óvatos játékos e téren, hiszen egy a cél: minél több profit. És profit csak abból van, amit visznek mint a cukrot, tehát olyat kell letenni az asztalra, amit a legtöbb nő most szeret. Ezért van sokszor markáns eltérés a niche és a designer parfümök között: nincs ekkora profitorientáltság és szabad a parfümőr keze.

  • Sziasztok! Nekem már volt alkalmam kipróbálni, és azt kell hogy mondjam (pici eltérésekkel ugyan), de szinte egy az egyben hajaz a Lancome új kedvencére a La Vie Est Belle-re. Nekem utóbbi személyes kedvencem, és úgy tűnik most ez a fajta édes vonal újra hódít, azért én több egyediséget vártam volna a reklám, Cate, Armani és a jegyek alapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter