Mézmánia The Body Shop legújabb kínálatából!

Mézes parfüm van, volt és lesz mindig is, hiszen a méz édes, puha aromáját előszeretettel használják fel a parfümőrök, ha ölelni való, intim és bársonyos illatot szeretnének kreálni. Számomra a mézes parfümök vagy nagyon bejönnek, vagy kifejezetten bántják az orromat. Alapvetően imádom a mézet, ha lehet, még a kávémat is mézzel édesítem, jöhet a mézes sütemény, a mézeskalács és a mézes illóolaj, de vannak olyan parfümök, ahol bizonyos virágos jegyekkel vagy fűszerekkel összeelegyítve számomra disszonáns illatot adnak.

Honeymania a The Body Shopnál!
Honeymania a The Body Shopnál!

A The Body Shop Eau de Toilette sorozatának legújabb darabja nemes egyszerűséggel Honeymania nevet viseli, mivel az, ami: tiszta, édesen puha mézes illat, sallang – és díszítés mentesen. Hihetetlenül finom illattá válik a bőrön, szinte belesimul, ráfekszik, éppen ezért inkább diszkrét, intim illatélményt nyújt, számomra (jelen esetben) éppen tökéletes, mivel kerülöm az erős illatokat.

Természetesen, mint minden The Body Shop illatnál, a Honeymania esetében is az Eau de Toilette parfüm mellé testradírt, testvajat, tusfürdőt, szappant és ajakbalzsamot is vehetünk. A közelgő hűvös őszre kívánni sem lehet jobb és illatosabb kényeztetést.

Keresd a The Body Shop üzleteiben.

És itt a cuki kisfilm Mis Honeymania-ról!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter