Lancome Oui La Vie Est Belle – parfümkritika

Oui, igen, egy újabb La Vie Est Belle (LVEB)…az illat megjelenésének 10. évfordulójára jelent meg az “Igen, az élet szép” nevű parfüm (szabadfordításban). Kell nekünk. Nem hinném. Ettől függetlenül szeretik? Naná! nincs ember, akit közömbösen hagy az illat, na de menjünk sorjában.

Az, hogy a Lancome LVEB széria ennyire tudott tarolni a 2010-es években, nagyban köszönhető annak, hogy a Pink Sugar, és a feltörekvő celebritás édeskés illatai előtte teret nyertek, és boldog-boldogtalan cukorkafelhőben illatozott (nagyon nem volt más választása), amit azonban a 90-es években az Angel vezetett fel a maga pralinés-csokis-fűszeres illatával. Szóval mondhatjuk, hogy több, mint 20 éve szagoljuk a gourmand, édes, cukros illatokat. Amibe beleunt a jónép, azaz a Lnacome jóvoltából kapott egy szelídebb, kifiomultabb változatot a La Vie Est Belle képében. A titok pedig nem más, mint a vanília friss virágos jegyekkel. Állítólag 3 éven keresztül készült, és közel 5000 variációból választották ki (haha, ugye tudjátok, hogy most ezeket a variációkat fogyasztjuk nagy élvezettel…), amely leginkább nyújtja a boldogság érzetét.

A Lancome Oui La Vie Est Belle is visszanyúl az alapillathoz, és felismerhető benne az eddigi verziók DNS-e is. A kétség kívül csodás üvegben igazi édességbomba rejlik: a vanília helyett még édesebb cukorkás jegyeket kapunk, amelyet a  málna zamata tesz izgalnassá. Csodásan érződik a pikáns pacsuli (amivel óvatosan, mert ha túl sokat fújunk, bizony nagyon erőteljes illathatást kapunk), a rózsa üde jegyéhez tökéletesen passzol a rózsabors. Az írisz puha, púderes jegye hangsúlyosabb lett, de a túlzóan édeskés akkord ezt kissé elnyomja. A leszáradása szép, szerintem kellően pikáns és csajos, van mélysége és gazdagsága. Nem kánikulaillat, szóval óvatosan az adagolással.

Egy biztos: ha ezt a parfümöt viselem, szinte mindenki megkérdezi, hogy mi van rajtam. Szóval a közönségnek tetszik. Én is szívesen használom. Jó kis darab.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter