Calvin Klein Eternity Summer Daze – parfümújdonság

Ebben a szezonban a Calvin Klein parfümök lerántják a leplet a brit művésszel, Harry Cartwright-al közös együttműködésükről. A két új illatot Cartwright Amerikáról szóló ikonikus, egyedi képei ihlették. Az illatok nyári utazásra invitálnak bennünket az amerikai nyugaton át. Innovatív, élénk megjelenésével megidézik és ünneplik a nyarat. Ezek az illatok szerelmeslevelek, melyek a boldogság és napfény időszakához szólnak.

A Calvin Klein Eternity Summer Daze parfümöket a szerelmesek romantikus nyaralása során átélt érzelmek inspirálták. Álmodozás a strandon. Nyugodt séta a naplementében. Egy tengerparti kert örömteli hangulata. Az idő, amire régóta vártál most elérkezett. Az ikonikus Calvin Klein Eternity üvegek modern köntösben, új, élénk színekben jelennek meg – türkizkékben a férfi, rózsaszínben a női. A dobozt, vagyis a külső csomagolást az együttműködésnek köszönhetően Harry Cartwright tervezte. A képek tengerparti hátterében két alak sziluettje tűnik fel, akik romantikus sétát tesznek a víz mentén. Távolabb pálmafák tornyosulnak felettük, megörökítve a nyár igazi érzését. Fekete fehérben fotózva, ez az egyszínű csomagolás tiszteleg az ikonikus Eternity reklámkampány előtt, ami szintén színek nélkül lett megörökítve.

A parfümőrök – Jacques Huclier a Givaudan-től és Laurent Le Guernec az IFF-től – újraálmodták az eredeti Eternity kompozíciókat, frissebb és gyümölcsösebb nyárra jellemző emblematikus jegyekkel. Az Eternity Summer Daze for Men egy aromás-gyümölcsös eau de toilette pezsgő óceáni jegyekkel. Az Eternity Summer Daze for Women egy virágos-gyümölcsös eau de parfum, amely a nőiesség és fiatalság szimbóluma. Mindkét parfüm azzal a céllal készült, hogy elhozzák számunkra a boldogság érzését.

 

A Calvin Klein Eternity Summer Daze for Men illat sugárzik a tenger frissességétől. Az óceáni vitorlázás meghitt élményéből merítve, az elegy a természettel való eggyé válás érzését kelti. Az illat felemelő, mandarinos fejjegyekkel indít. Az illat szívjegyében finom levendula biztosítja a nyugalom érzését, mely egy mentás-fás alappal válik egésszé.

A Calvin Klein Summer Daze for Women egy romantikus, tengerparti kis falu virágoskertjét idézi meg. A fejjegyben található jeges piros bogyósgyümölcs-granita biztosítja a frissítő gyümölcsösséget. A szívjegyekben a rózsavíz járul hozzá a kifinomult virágos érintéshez. A jázminos alap tökéletesíti a kompozíciót az igazi öröm érzésével.

100 ml-s verzióban kapható!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter