Lancome La Vie Est Belle Intensément – parfümújdosnág

Amikor először találkoztam a Lancome La Vie Est Belle Intensément verziójával, nagyon meglepődtem az új intense kifejezésen: intensément…szóval intenz, csak szebb, francia szóval 🙂

23 verzió lelhető fel a Fragrantica adatbázisában, ebben természetesen vannak limitált, ünnepi kiadások is, de számtalan újféle változat is, mint az intésement. (nem szabad összekeverni az eau de parfum intense-zel) Csodás színt találtak el az új intenzív illathoz, csak úg ytobzódik benne a málna és a rózsabors.

És hogy miben más, mint az alapillat? Az alapjegy nagy adag vaníliája megmaradt, ugyanakkor az Intensement-ben gyümölcsösséget nem a fekete ribizlinek és a körtének, hanem a málnának és a bergamottnak köszönhetjük. Sehol nincs a tonkabab, ellenben van heliotrópe, amitől krémes, ugyanakkor sokkal virágosabb az illat. A pralinét csöppnyi balszamos-fajéhas jegy váltja, ugyanakkor az ikonikus íriszes-narancsvirágos-jázminos virágos akkord megmaradt. Én a leírások alapján játékosabbnak, vibrálóbbnak gondolom, nem lehet rossz darab!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter