Armani Emporio In Love With You Freeze – parfümújdonság

Hmm, úgy elment mellettem az Armani You sorozata, hogy mire most észhez tértem, már újabb darabbal bővült. Az In Love With You Freeze, mint ahogy a nevéből sejthetjük, 2020. nyarának illata lehet. Hűs, friss, jeges illatot gondolnánk, de cseppet sem az! Nézzünk egy kis videót először kedvcsinálónak:

A You sorozat Freeze változata, mint ahogy a kisfilmben is láthattátok, újfent illatpárosként jelent meg. Odavagyok az illatpárokért, totálisan zsebre tesz egy ilyen szerelmes hangulatú kisfilm is 🙂

Az In Love With You Freeze a női páros, benne egy igazán ragyogó, tündöklő cseresznyés jeggyel. Abszolút friss, fanyarkás gyümölcsös jeggyel nyit az illat: bergamott és mandarin mellett a körte is jelen van, amely igen zamatos, édeskés karaktert tud adni az illatoknak, én kifejezetten szeretem. A cseresznye igazi kis roppanós illatjegy, édes és savanyú egyszerre.

A szívjegyben üde virágos jegyek kaptak helyet: gyöngyvirág, bazsarózsa és jázmin. Ehhez mi más passzolna jobban, mint fás akkordok (vetiver, és fás jegyek), és mi tenné érzékibbé, mint egy nagy adag pacsuli és fehér pézsma.

Nagyon népszerűek Armani mester illatai, és az Emporio vonal kifejezetten fiataloknak szánt darabokat tartalmaz. Mindenképpen esélyt adok ennek az illatnak egy próba erejéig, odavagyok a gyöngyvirágért.

Az ára pedig egészen baráti, 30 ml-t már 15.000 Ft körül beszerezhetitek!

Próbáltátok már?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter