Lancome La Vie Est Bele Blanche – parfümújdonság

Kíváncsi lennék, hogy a Lancome-nál remélték-e valaha, hogy a 2010-es évek abszolút parfüm bestsellerét hívják életre 2012-ben. Valószínűleg nagyon remélték, hiszen nem kis pénzt öltek a kampányba, Julia Roberts telitalálatnak bizonyult (és akkor gondoljuk a Guerlain Mon Guerlain és Angelina Jolie párhuzamra). A Lancome La Vie Est Belle koncepciója a természetes és egyszerű szépség, a konvencióktól való mentesség és a boldogságról alkotott saját elképzelés választása köré épült. Az illat egyfajta életszemlélet, amelyet az apró dolgokban rejlő öröm és öröm ihletett. Ezt a gourmand, mégis elegáns kompozíciót Olivier Polge, Dominique Ropion és Anne Flipo parfümőrök fejlesztették ki. A végső formula három év próbaidőszak és 5000 változat után született meg. Az írisz a parfüm fő összetevője, amelyet narancsvirág és jázmin vesz körül a szívben. A kompozíció nyitánya a fekete ribizli és a körte gyümölcsös aromáit nyújtja, míg az alap meleg, ínyenc és púderes a tonkabab, a praliné, a pacsuli és a vanília mandulaszerű akkordjainak köszönhetően.

Idén a 26. verzió kerül terítékre (nem kis szám ez közel 10 év alatt), méghozzá La Vie Est Belle Blanche néven. Reklámszövege kissé a covid utáni időszakra utal…

“Ahogy egy új nap virrad a világra, végre újra felfedezzük az együttlét örömét. Bemutatjuk a La Vie Est Belle Eau de Parfum Blanche illatát, az ellenállhatatlan boldogságkitörés illatát, amely úgy lángol fel a bolygón, mint a felkelő nap fénye. A tiszta, fényes és mindent beborító öröm ébredése, amely Párizsból ragyogóan világít a világba. A La Vie Est Belle termékcsalád új facettája az ikonikus Eau de Parfum jellegzetes gourmand nyomvonalát egy túladagolt pézsmaillattal burkolja be, amely az illatnak gubózó és krémes érzést kölcsönöz. Az aldehidek, a bergamott és a rózsaszín bors villanása vezetésével makulátlan vibrálást fúj a bőrre. A ragyogó szívben fehér virágok és írisz bőséges csokra bontogatja szirmait. Az írisz függősége és a pacsuli eleganciája a pézsma túladagolásának tiszta és párolgó nyomában szikrázik, amely úgy borít be, mint egy második bőr. A káprázatos fény aurája. A további jegyek közé tartozik az ambrette mag és a gourmet akkord.”

A Lancôme La Vie Est Belle Blanche 50 ml Eau de Parfum kiszerelésben kapható.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter