Kim Kardashian West KKW Body

A Barbie babáról kikiáltották, hogy kifejezetten testképzavart okoz, hiszen valószerűtlen testarányait természetes állapotban senki nem tudja elérni, csak és kizárólag műtéti sorozatokkal (látunk erre példát bőven). Azóta a Barbie-kat gyártó cég a legkülönfélébb alakú, formájú, mondhatjuk, emberibb külsejű babákat forgalmaz, van duci, magas csontos vékony, vaskos fatörzs alakú, erős vádlijú, és még sorolhatnám. Ennek szívből örülök, mert bár rám (látszólag) anno semmilyen hatással nem bírt a Barbie torz alakja (annál inkább az, hogy soha se soha nem vettek nekem, csak egy torz hasonmást, Petra babát, őt pedig ezért roppant utáltam, bezzeg a szomszéd barátnőmnek egyenesen Barbie háza és komplett családja volt, na ez az irigység hagyott bennem inkább mély nyomot 😀 ), de az igen, hogy bizony a kor női szépségideálját is formázta, ami pedig egy tinédzserre mindig hat, akár akarja, akár nem. És ettől a lányomat pont megkímélném, így ő kap duci Barbie-t is, az tuti!

Korunk szépségideálját – ki kell mondani – a Kardashian klán formálja. Komolyan kapkodom a fejem, hogy mikor fordult akkorát a világ, hogy egy, a fejétől a talpáig mű nő legyen a szépségideál, fenékimplantátummal (baszki, anno ekkora segget sírva kiröhögtek!), mellimplantátummal, zsírleszívással, bordacsont kivétellel, pórhajjal, műszempillával, műfoggal meg műszájjal és műkörömmel. Meg olyan brutál vastag sminkkel, amit egyébként a transzvesztiták használnak esti varietéjükhöz, nem pedig az utcára. Kimnek köszönhetjük, hogy a travi smink évek óta dívik, hogy a nagy segg, valószerűtlenül kis derék és nagy csöcs (nyugi, azért nem írok popsit meg cicit, mert ami neki van az már seggcsöcs!) az etalon még akkor is, ha mindezt csakis plasztikai sebész útján lehet elérni, bár a kor lánya erre még kifejezetten büszke is (hol van már az idő, amikor ezeket titkolták).

Engem nem az borít ki, hogy a K. klán azon kívül nem tett le semmit azt asztalra, hogy anno bekerülve a celebek halmazásba, jól helyezkedve (haha de mást írnék) valami rejtélyes oknál fogva érdekessé váltak az emberek számára, hanem az, hogy ők azok, akik kislányok, tinik millióit befolyásolják. Torz testük sehogy sem hasonlít a normál lányokéra, durván erős sminkjük lekövethetetlen vagy legalábbis normális ember utcára úgy nem megy, s ez a sok mű-mű dolog bizony mind rettenetesen sok pénzbe kerül, ami egy átlag tininek nem adatik meg.

Erre mi történik? West asszony kiad egy parfümöt Body néven, melyet nemes egyszerűséggel önnön testéről formázott. Persze, érezzük, hogy ez erősen Gaultier 1990-ben megjelent Classique üvegére hajaz, az pedig az 1937-ben kiadott Schiaparelli Shocking-jából inspirálódott.

Emlékszem, hogy 1990-es években Gaultier is kiverte a biztosítékot ezzel az üveggel, de ne feledjük, ebben az időben Madonna azzal polgárkukkasztott, hogy fűzőt hordott (skandallum!), vagy hogy kilátszott a melltartója. Ezzel szemben Kim Kardashian Body üvege épp annyira élethű, hogy semmi kedvem nincs kézbe venni. Mi lesz később? Kiadják Kanye West péniszéről formázott parfümjét?! 😀

Eddig sem voltam kíváncsi KK egyik produktumára sem, de a Body nálam már tényleg a legalja.

Azért az összetevőket ideírom, hátha valakit meggyőzött: barack (mi más, köztudottan Kim seggének emoji szimbóluma) rózsabors, bergamott, jázmin, rózsa, ylang-ylang, vetiver, szantál, ámbra, pézsma

Ti hogy vagytok vele?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter