Beauty-percek: Lush újdonságok apáknak

Ki mondta, hogy csak a nők szeretik a jó minőségű kozmetikumokat? Az a szerencse, hogy ma már nem ciki egy férfinek sem adni magára, és odafigyelni a testápolásra, ráadásul válogatni a számukra készített, célzottan férfibőrnek tervezett termékek közül. Én szeretem, ha egy férfi ápolt, hogy odafigyel magára, és egyáltalán nem veszem rossz néven, ha mondjuk gyermekem apja használja a kedvenc Lush szappanjaimat, vagy éppen rájár a tusfürdőmre, testápolómra. Persze, minden adódó alkalmat megragadok, hogy inkább vásároljak kifejezetten pasis testápoló termékeket (tudjátok, csak azért, hogy ne az enyém kopjon), és örömmel látom, hogy ez ma már nem kihívás.

Az idei Lush apák napi különkiadás is ugyanolyan mókásra sikerült, mint tavaly. Tavaly a legnagyobb kedvencem a gitár alakú szappan volt, most pedig a Moustachio bajszos szappan az, ami egyből megfogott. És tudjátok mi a jó benne? Hogy brutális mennyiségű menta és kakukkfű van benne, amelytől istenien frissítő illata lesz, úgyhogy az lesz, hogy kivételesen én fogok rájárni az ő kencéire 🙂

Nálunk a fürdőbomba összcsaládi mókázás, először Polli, a kislányunk nyúl le mindent, aztán jövök én, majd az uram választhat a morzsákból. A Superdad fürdőbomba kivételesen lehet az övé, ha már szuper apukákról van szó. Fás, tömjénolajos aromája igazán férfias!

A Lush egyik kedvelt illatcsaládja a Dirty, s én szívesen javasolom férfiaknak, hiszen fodormentás, kakukkfüves és tárkonyos illata rendkívül frissítő, élénkítő hatású. A Dirty most szilárd tusfürdőként is beszerezhető, és ez azért jó, mert mint pucér termék abszolút környezetbarát, és meglepően sokáig kitart. Borotvakrém, és hajformázó krém formájában is kapható, így abszolút összhangban lehet a parfüm illatával a többi kiegészítő termék is. Egyébként az éppen kiskamasz keresztfiam ezt nyúlta le elsőként…

Abszolút családi kedvenc nálunk a spinner, apuka rendelt a gyereknek vagy tízet, persze kiderült, hogy igazából magának, sőt, volt olyan, amit eldugott a gyerek elől 😀 Nos, a Fun For All The Family sheriff csillag alakú spinner habfürdőt nem kell eldugnia, mert muszáj rajta osztozni, ahogy az anyák napi különkiadású Mum in a Spin esetében is történt. Mindenki kipörgette a magáét. 🙂

Végül muszáj szót ejteni az apukáknak/férfiaknak szánt csomagolókendőkről. Imádom ezt a fajta csomagolási technikát, jó párszor már bevetettem én is, mert amúgy legendásan béna csomagoló vagyok, de a kendőkkel egyszerűen nem lehet mellélőni. Ráadásul kétszeresen is recycle, mert egyrészt újrahasznosított palackokból (!) készül, másrészt pedig irtó vagány kendőként is használható a későbbiekben.

A Lush üzleteiben már kapható az apák napi kollekció, de ha van időtök, akkor a Lush weboldalán is megnézegethetitek őket, és akár rendelhettek is.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter