Beauty-percek: IsaDora nyári sminkkollekció

Tegye fel a kezét, aki szeretne bronzistennő lenni idén nyáron! Látom, hogy mindenki, én is! Ha van gyengém, akkor az a bronzos smink, szerintem a kreol bőrömhöz ez áll a legjobban, de azért télvíz idején mégsem akarok bronzosan csillogni, de nyáron aztán beleadok apait-anyait, szerencsére ehhez mindent beszerezhetek az IsaDora új, nyári kollekciójából! 🙂

Az idei nyár kulcsszava a “sunset glow“, azaz a naplemente ragyogása. Amikor már bronzosan barna a bőrünk a napozástól, csillog a naptejtől, napolajtól. Imádom 🙂 Ilyenkor jöhetnek az erőteljes, élénk színek, nyáron mindent szabad, akár túlzóan is! Imádom a kéket viselni, nem csak ruhában, hanem sminkben is, s az egyik legmenőbb már tavaly óta a kék szempillaspirál, és a színes tusvonal.

Kezdjük mindjárt a szempillákkal. Bevallom, én ha vízbe megyek (ami ritka, inkább olvasok és napozok), akkor nem szeretek sminket viselni, mert nincs annál cikibb, ha a smink lefolyik az arcról. Tudom, hogy vannak kifejezetten vízálló szempillaspirálok, de én óvatos duhaj vagyok, és nem merek kockáztatni. Ellenben valós probléma az is, amikor nyáron a nagy melegben, a tengerparti párás levegőben, vagy egyszerűen csak a városban csatangolva az ember lánya leizzadja a sminket. Erre tökéletesek a vízálló, azaz inkább cseppálló spirálok. Tavaly nagy kedvencem volt az IsaDora Big Bold Extreme szempillaspirál, konkrétan a legjobb, amely ma a piacon kapható (és igen, nálam még a no.1. Estée Lauder Magnascopic-ot is veri), idén pedig mit látok? Hogy megjelent a vízálló változata, juppi! Tudni kell, hogy a Big Bold titka a hatalmas kefe, amely dús és sűrű, éppen ezért dús és sűrű pillákat is csinál. Az első, amelynél valóban látványos pilláim lesznek, zseniális termék. A Big Bold Waterproof szempillaspirál pont ugyanezt tudja, csak éppen ragaszkodóbb az átlagnál, és mondjuk ha a gyerekek fröcskölnek a medencében, és te is kapsz belőle rendesen, akkor folyik le a szempillafesték. Három féle viasznak köszönhetően rendkívül krémes és az extrém kefének köszönhetően két pillanat alatt feltehető. Amit viszont jó tudni, hogy a vízálló spirálokat nem könnyű lemosni, én az IsaDora olajos lemosóját használom, tökéletesen leviszi a festéket, és emellett gyengéd a szemhez, minimális mennyiség is elég belőle.

Hétköznap, munkába nem viselek vízálló szempillaspirált, mert nálam kevés az esély arra, hogy víz ér munka közben. 😀 Jó pár hete használom a legújabb IsaDora spirált, és nyugodt szívvel tudom azt mondani nektek, hogy nyugodtan fektessetek be egy Grand Volume Lush Curler szempillaspirálba, mert nagyon jó kis darab! Hogy miért? Nos, valóban hozza azt, amit ígér: kiemel és göndörít. Látványosan felfelé ívelő pillákat csinál, intenzív fekete színe szépen kiemel, és nagyon lényeges, hogy egyáltalán nem potyog le az alsó szemhéjra, mint a spirálok jó nagy része. Sminklemosóval, arctisztító tejjel vagy akár micellás vízzel is eltávolítható. Nagyon jó darab!

Ha van a kollekcióból kulcsdarab, akkor az az óriási bronzosító paletta. Ember nincs, aki ezzel a remek darabbal ne boldogulna. Élvezet az árnyalatokkal játszani, kísérletezni, s ráadásul azt is figyelembe vették, hogy a nyár folyamán (jobb esetben) az arcunk egyre barnább lesz, így egyre sötétebb bronzosító dukál. Igazi selymes textúrájú, jól pigmentált darab, szikrázó és aranyfényű színek, és körülbelül egy élet is kevés lesz ahhoz, hogy elhasználjam, mert tényleg nem kell sok belőle. Haladó felhasználók egész testükre is használhatják, kulcscsontot például remekül lehet vele hangsúlyozni. Én a kedvenc IsaDora pirosító és az IsaDora highlihgter palettámmal kombinálom az arcomon, mert azért egy kis pír és fény mindig kell. 🙂

A Sunset Glow kollekcióból a másik kedvencem természetesen a szemhéjfesték paletta. Egyszerűen odavagyok ezekért a szezonális palettákért, és én már jó pár éve szinte csak és kizárólag ezeket használom, mert jól kombinálható, valóban trendi színekben kaphatóak – pláne az új, szezonális termékek -, nagyon jól pigmentáltak, egyszerű a színek felvitele, és tartósan meg is maradnak a szemhéjon. Hozzám legközelebb a meleg, barnás, rózsás, bronzos színek vannak, úgyhogy érthető az örömöm az új négyes szemhéjfesték láttán. A szintén Sunset Glow fantázianevet viselő palettában két világos és két sötét bronz barnás szín található, s a legsötétebb szerencsére matt (én ezzel tudok jól mélyíteni). Nézzétek csak:

Ugye, hogy a legsötétebb árnyalat sem túl sok? Gyönyörű paletta, szeretem nap mint nap kézbe venni.

A Sunset Glow kollekcióban tényleg minden a bronzos bőrről szól: még bronzos csillogású highlighter stickek is kaphatóak, valamint folyékony bronzos highlighter, amely nem csak arcra (és alapozóba is) használható, hanem testre is. Persze az ajkak sem maradhatnak csillogás nélkül. Még mindig óriási divat a matt rúzs, a matt ajkak. Brutálisan tartós darabok az IsaDora Matt Metallic Lips rúzsok, melyek most új, bronzos árnyalattal egészülnek ki. Kissé idegenkedtem a fémes hatású matt rúzstól, de azt kell, hogy mondjam, nagyon jók feltéve, bár inkább délutáni, esti programokhoz, nyári vízparti bulikhoz ajánlom. Ami viszont első látásra kiveri a biztosítékot, pedig baromi jó kis cucc, az a a Liquid Lip Glow szájfény legújabb, Sky Glow árnyalata. Teljesen átlátszó szájfény, benne irdatlan mennyiségű csillogó csillámmal, az ajkakon viszont holografikus árnyalatként terül el, ultra menő! Simán napközben is használom, mert! 😀

Körmök is bronzban úsznak idén nyáron (bár a színes, kék, zöld, rózsaszín, sárga köröm még mindig divat), a kulcsszó itt is a bronzos ragyogás. A már megszokott IsaDora minőségű Wonder Nail három új árnyalattal gazdagodott, szokásos módon, két rétegben szépen telt és hosszan tartó színeket ad. Mondjuk én a Rock Base alapozó/körömápoló lakkot alárakom, és fedőlakkal zárom, na így tényleg kibír jó pár napot.

És még nincs vége a nyárnak, garantáltan tartogat még az Isadora meglepetéseket számunkra! Az IsaDora termékeket kizárólag a Douglas parfümériákban vásárolhatjátok meg, nem csak a most bemutatott szezonális kollekció darabjait, hanem sok-sok állandó terméket is, ráadásul a Douglas online shop-jából is megrendelhetitek őket. Aki pedig inspirálódni akar, az látogassa meg az IsaDora magyar nyelvű oldalát, tele minden földi jóval. 😛



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter