Kedves Olvasók!

Kedves Olvasók!

Annyi de annyi statisztika, kimutatás vagy toplista került már publikálásra itt a blogon, természetesen parfümökről, hogy épp eljött az ideje annak, megtudjuk, kik is az olvasóink, azaz Ti! Természetesen mi tudjuk, de vannak izgalmas tények a blog körül, melyeket szívesen megosztanánk veletek, hogy tudjátok, milyen jó kis csapathoz tartoztok, hogy ha minket olvastok.

parfümblog olvasók!

Az itt közölt adatok csak az idei, azaz a 2015-ös évre vonatoznak, majd egyszer lesz egy szép nagy összesítés, de most az idei évre szerettünk volna koncentrálni!

A parfümök iránti rajongás nincs korhoz kötve, hiszen vannak bőven visszatérő olvasóink a 65 év feletti korosztályból, innen is üzenjük, hogy nagyon kíváncsiak lennénk e sokat tapasztalt orrok véleményére, mi a különbség a mostani és a régi parfümdivatban, illetve a régi rendszerben mit tehetett egy parfümrajongó!

Az olvasóink legnagyobb hányada a 25-34 éves korosztályból kerül ki, és nagyon meglepő módon a Parfümblog olvasóinak 54 %-a férfi! 🙂 Úgyhogy innen is üzenjük, rajta vagyunk azon, hogy a csapatot egy férfi is erősítse, aki férfiparfümökről fog írni.

BLOG on speech bubble price labels

Milyen érdekes egybeesés: még a terhességem előtt futottam (azóta sajnos nem tudok menni), és a statisztika alapján az olvasóink legnagyobb részét a sport, futás és egyéni sportok érdeklik.

Természetesen Magyarországról olvasnak bennünket a legtöbben, idén az olvasók 86%-a magyar nyelvterületről böngészett, aztán voltak szép számmal Németországból, Amgliából, USA-ból és még Indonéziából is:)

Az idei évben toronymagasan a legolvasottabb poszt volt a Top 10 legdögösebb női illat a pasik szerintmelyet a Toplisták követtek, majd a mindig népszerű Parfüm csere-bere topic és a Rendelhető illatminták, ami állandóan frissül. Szintén naponta többen is felkeresik a 10 biztos jel, hogy hamis parfümöt vettél és a Legkelendőbb parfümök napjainkban posztjainkat, ezek szerint ez a téma örök és megunhatatlan.

Végül pedig az év két legkeresettebb parfümje a blogon:

 

Giorgio Armani Si

Lancome La Vie est Belle

Remélem, érdekesnek találtátok a posztot, a jövőben szeretnénk ezt rendszeresen közölni veletek: rólatok, nektek! <3

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter