Katy Perry kedvenc parfümjei

Katy Perry amerikai énekesnő tegnap ünnepelte 29. születésnapját, biztos nagy banzájt csapott, ennek tiszteletére most lássuk, Katy milyen parfümöket használ legszívesebben. Persze nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Katy Perry pár éve beszállt a parfümbizniszbe (melyről itt olvashattok), így evidens, hogy saját parfümjeit (Purr, és Killer Queen) bizonyára szívesen viseli.

Katy-Perry

Katy Perry imádja az édes ízeket, illatokat, ezért nem meglepő, hogy édes gourmand vagy gyümölcsös parfümöket választ előszeretettel. Így az sem véletlen, hogy az egyik nagy kedvence a Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot, melyből majd kicsattannak az édes gyümölcsös jegyek. A Vanille Abricot-ról írtam már én is kritikát, és egy vendégszerkesztő is, a linkre kattintva elolvashatjátok.

Demeter Fragrance Angel Food parfümje hasonlóan Katy Purr parfümjéhez édes, szirupos jegyekben gazdag: vanília, cukor, mandula, kókusz, ennél édesebbet elképzelni sem tudok!

És végül egy nálunk is igen népszerű parfüm is megtalálható Katy kedvencei között: a Montale Sweet Oriental Dream nem más, mint mézes mandula vaníliás cukorba áztatva. Isteni!

Még több sztár kedvenc parfümjeiről olvashatsz a Parfümblogon itt!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter