Comptoir Sud Pacifique – Vanille Abricot

A Csendes-óceáni szigetvilág ihlette a francia Comptoir Sud Pacifique vidám és egzotikus illatait, melyekért a sztárok is rajonganak.

A CSP parfümök egyszerű, kevés összetevőből felépített vidám és egzotikus illatok, tipikus nyári-nyaralós csodák. Szerintem jópofa fém üvegük (vagy inkább palack) sokakat visszariaszt attól, hogy kipróbálják ezeket az ennivalóan gourmand parfümöket. Kár érte, hiszen ma már legalább 50 féle CSP illat kapható, mindenki találhat kedvére valót közöttük.

7 vonal mentén lehet besorolni a CSP illatokat: vaníliás, gyümölcsös, virágos, fűszeres, fás, friss és kókuszos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egyik legnépszerűbb illatuk, a  Vanille Abricot a vaníliás vonalba tartozik. Igen egyszerűen felépített illat, az aminek mondja magát: vaníliás barack. A fejillatban lévő papaya próbál előtörni, de az alapjegyben elhelyezett vanília és cukor mindent elborít. Isteni vaníliás cukor illat bontakozik ki, az ember legszívesebben beleharapna, ha lehetne. Később a szívjegy és az illat lényege, a barack nyiladozik, cseppet sem erősen, hiszen az amúgy is édes vaníliás cukor mellett a finom gyümölcsös jelleget tudja hozzáadni a kompozícióhoz. Habár nyári illat (elvileg), kísértetiesen hasonlít nagy kedvencemre a Serendipitous-ra, amit kifejezetten télen tudok használni.

A Vanille Abricot nem erős (edt töménységű), inkább könnyed kis boldogságfelhő, melyet egy nyaralás alatt el tudok képzelni magamon. Vidám, derűs kis illat, érdemes kipróbálni!

Nem kisebb sztárok rajonganak a CSP  Vanille Abricot  illatáért, mint Jessica Simpson, Fergie, Nicole Kidman, Paris Hilton és Britney Spears.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter