5 parfüm férfiaknak a rekkenő hőség ellen

Hogy a férfiak sem maradjanak ki a jóból, 5 igazán frissítő és finom parfümöt gyűjtöttem össze hőség ellen.

Prada Infusion d’Homme

Nem kifejezetten a nyári parfümök közé sorolható, hiszen az év bármely napján megállja a helyét ez a fantasztikusan finom illat. A benne lévő írisz földes és a cédrus-vetiver fás illata kellőképp hűsít a citrusok nélkül. Irodába, fehér inghez, tárgyaláshoz tökéletes az Infusion d’Homme ebben a nagy melegben!

 

Dsquared He Wood Ocean Wet Wood

Kétség kívül egyedi a kanadai tervezőpáros parfümvonala. A He Wood és She Wood egytől egyig a kanadai természet ihlette fás illatok. Közülük nagy melegben a He Wood Ocean Wet Wood tökéletesen bevethető fegyver. Azt nyújtja, amit a neve is sejtet: sós tenger áztatta nedves fa. A fő hangsúly a vizes jegyen van, az egész illat karakterét ez határozza meg, de az alapban lévő fás jegyek igen izgalmas karaktert adnak a kompozícióhoz. Városi túrához, természetjáráshoz, laza hétköznapokhoz kitűnő.

 

 

Versace Man Eau Fraiche

A klasszikus Versace Man kifejezetten nyári változata ez a citrusos-vizes parfüm, mely izgalmas és finom fűszerekkel van telezsúfolva. Ennek ellenére mesésen frissítő, és elegáns darab, nem csak medencepart szélére!

 

 

Bvlgari Aqua Pour Homme Marine

Ha nyár, akkor víz. Ha víz, akkor Bvlgari Aqua Pour Homme. Az egyik legnépszerűbb nyári férfiillat újabb változata ha lehet, még vizesebb és aromásabb, mint a nagy előd. Valóban a színtiszta óceánt idézi az illata, nagyon jól frissít. Nyaralás, szabadtéri program jó kísérője lehet.

 

 

Etro Lemon Sorbet

Ez az az illat, amit párunkkal közösen bátran használhatunk, hiszen nem más, mint frissítő citrusok és fanyar aromák koktélja. Roppant frissítő és energetizáló a citrusok ilyen domináns jelenléte, a levendula és a rozmaring tiszta és aromás illata pedig nyugtató. Mindenkinek bármikor, ha nagy meleg van:)

 



1 thought on “5 parfüm férfiaknak a rekkenő hőség ellen”

  • Versace Eau Fraiche:Elegáns illat,nekem inkább fűszeres,vizes,mint citrusos.Jellegzetes,erőteljes,azonnal felismerhető,karakteres parfüm,amely inkább harmincon túli férfiaknak ajánlott.
    9/10

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter