Itt a várva várt új parfüm: Juliette Has A Gun Anyway

Juliette Has A Gun jöhet minden mennyiségben, szerencsére már több üveggel is sikerült beszereznem Romano Ricci nagyszerű alkotásaiból. Most itt az új darab, az Anyway…a kis pimasz…, melyet bár még nem teszteltem (remélem, ami késik nem múlik), mégis az előzetes híreknek köszönhetően roppant kíváncsisággal várok.

anyway üveg

Egy minimalista remekmű érkezett a Le Parfum Croisette-be. Juliette Has a Gun legújabb illata az Anyway, mindössze tizenöt összetevőjével az első pillanattól magával ragadott bennünket. Romano Ricci újra az egyszerűséget kereste, mert elképzelése szerint a luxusipar manapság messze túlbonyolítja a dolgokat, és ezért az új illata nem lehetett sem túl bonyolult, sem túl impozáns. Légies virágok, pézsmák, fás és citrusos illatok keveréke, ami világos, áttetszően finom, mégis tartós parfümmé lesz a bőrünkön. Az Anyway olyan finomság, amit szívesen viselnénk egész nap, hiszen könnyedségével bevési magát az emlékezetünkbe, egyhamar nem is felejtjük el. Tiszta, lényegre törő, és mégis olyan egyedi lesz rajtunk, akárcsak az aláírásunk.

Fő összetevők: Zöld lime illóolaj, keserűnarancsvirág illóolaj, jázmin abszolút, Ambrettolide,  Hedione és Ambroxan.

50 ml Eau de Parfum 24.000 Ft

100 ml Eau de Parfum 33.000 Ft

http://www.leparfum.hu/hu/JulietteHasAGun/Anyway



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter