Katy Perry illatbirodalma

2010-ben gondolta Katy Perry, hogy muszáj felszállnia a celebparfüm vonatra, és 8 év alatt 10 illattal örvendeztette meg rajongóit. Sajnos én se rajongója nem vagyok, se tini célközönség, ennek ellenére nyitott vagyok minden jóra, így 1-2 Katy Perry parfümöt kipróbáltam. Első parfümje, a Purr igazán cuki, formabontó cicás üvegben jelent meg, s a kor szelleméhez és a célközönséghez hűen vanília központú, édes gyümölcsös-virágos illat lett.

Következő vonala, a Killer Queen már sokkal komolyabb, dominánsabb nő képét mutatja, amely bár még mindig kislányosan édes-pralinés, de ott bujkál benne a domina a szilva, a pacsuli és a fás jegyek képében. Elmondható, hogy a Killer Queen lett Katy legnépszerűbb illata. Üvege lehet, hogy kissé túltolt, csicsás, nekem azonban tetszik. Szenvedélyes színe van, kissé kilépve a komfortzónából.

Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, így nem sokra rá megjelent a nem igazán Killer Queen változat (de baromira arra hajaz külsőleg), a Royal Revolution, csodás kék üvegben, s érezhetően ritmust váltott Katy, hiszen fás-bőrös és kökényes illata bár még mindig édes vonalat képvisel, van már benne valami fantázia és kikacsintás egy érett nő felé.

Aztán jött a Katy Perry’s Mad vonal, amely a kirobbanóan édes, gourmand, glamúr vonalat képviseli. A Mad Potion orchidea és vanília násza, valóban elég őrült, bár nem egy túlkomplikált illat. A 2016-ban megjelent Mad Love illatánál kókuszosabb-epresebb szorbetet életemben nem éreztem még. Vidám, bár szerintem kifejezetten tiniillat.

2017-ben aztán Katy meglepett mindenkit, és előállt az Indi parfümmel, amelyet a parfümrajongó közönség örömmel fogadott, s olyan klasszisokkal emlegette egy kalap alatt, mint Diptyque Tam Dao, Le Labo Santal 33 vagy Van Cleef & Arpels Midnight in Paris. Fás-pézsmás, érett virágos illat, amelynek kisfilmje is egészen komoly mondanivalót sugall. Íme, egy érett művész, aki végre magvas gondolatokat is képes átadni. Szemmel, akarom mondani orral érezhetően Katy Perry beérett. Az Indi fehér teával és szilvával indít, melyet fehér cédrus és ciklámen követ, majd ámbra, tonkabab és érzéki pézsma koronáz meg.

Az Indi sikerén felbuzdulva hamarosan kapható lesz az Indi Visible, amelyről már egyenesen uniszex jellegűen beszélnek. Meglátjuk, mindenesetre kíváncsian várom!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter