Karácsonyi csodák a The Body Shop üzleteiben

Gyerekek, csak ámulok és bámulok, hogy mennyi szépség, finomság és újdonság van a The Body Shop karácsonyi kínálatában. Legújabb illatuk a Cukormázas alma (Glazed Apple) valami egészen különleges karácsonyi feelinget nyújt a hozzá tartozó testápoló családdal. A limitált, karácsonyi illatok között találjátok még a Deres áfonyát és a Vanília Brülée-t, a már megszokott TBS termékekkel együtt.

cukormázas alma edt

“Ha igazán különleges meglepetésre vágysz, öltöztesd magad ünnepi illatba az új, karácsonyi cukormázas alma testápoló családunkkal. Az alpesi zöldalmamag-olaj garantálja, hogy csodásan puha bőrrel várd az ünnepeket.”

cukormázas alma

Karácsonyi csomagolásba öltöztetett illatok, testápoló termékek között ember legyen a talpán, aki választani tud, egytől egyig beszerezném legszívesebben… 🙂 Érdemes vetnetek egy pillantást a különleges 2014-es téli sminkkollekcióra, szerintem a szezon legjobb darabjai, komolyan nem is tudnék választani közülük – a Gésa baba szájfény és arcpír imádni való!

tbs smink kollekció 2014 karácsony

Ne hagyjátok az utolsó pillanatra az ajándékok beszerzését, hiszen limitált darabokról van szó – arról nem is beszélve, hogy én is minden évben megfogadom, hogy már ősszel elkezdem begyűjteni a legjobb ajándékokat, idén talán sikerül is megfogadnom!

Itt minden részletet megtaláltok a The Body Shop Karácsonnyal kapcsolatban!

Mi pedig jelentkezünk az új illatok tesztelésével amint sikerült kipróbálnunk őket!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter